Ρότα ανάπτυξης για την κρουαζιέρα στα Χανιά το 2022

Με δυναμικό τρόπο αναπτύχθηκε το 2022 η κρουαζιέρα στα Χανιά, προσθέτοντας θετικά στοιχεία στην πολύ καλή εικόνα της τουριστικής περιόδου για την περιοχή.

Η περίοδος της κρουαζιέρας για το 2022 «άνοιξε» στα Χανιά τον Μάρτιο με δύο αφίξεις πλοίων και συνεχίστηκε με αυξητικές τάσεις και τον Οκτώβριο ο οποίος εξελίσσεται ως ο μήνας με τις περισσότερες αφίξεις πλοίων και επιβατών, λόγω και της έκτακτης προσέγγισης πλοίων στο λιμάνι της Σούδας.

Εκτός από τη Σούδα, προσεγγίσεις πλοίων υπήρξαν και στο ενετικό λιμάνι της πόλης.

Η κρουαζιέρα με αριθμούς

Το ΑΠΕ -ΜΠΕ παρουσιάζει τα στοιχεία της κίνησης ανά μήνα μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου.

-Τον Μάρτιο αφίχθηκαν ...

Δείτε επίσης

Η ευκαιρία για τοποθετήσεις σε σχετικά χαμηλότερες αποτιμήσεις στις μετοχές της αθηναϊκής αγοράς την περασμένη Παρασκευή ήταν μόνο αρχικά. Ήτοι από την έναρξη

naftemporiki

Θέμα χρόνου είναι η είσοδος του «Ελ. Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο και, εκτός απροόπτου, η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο α' εξάμηνο εφέτος.Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, το ΤΑΙΠΕΔ (κατέχει το 30% των μετοχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών- ΔΑΑ), έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους μεγαλύτερους μετόχους και διαχειριστές του αεροδρομίου. 

sofokleousin

Την καλύτερη μηναία επίδοση 10%, από τον Ιανουάριο του 2012 (+16,99%) σημείωσε η χρηματιστηριακή αγορά τον Ιανουάριο 2023, παρουσιάζοντας καλύτερη επίδοση από αρκετές άλλες αγορές.Ο τραπεζικός δείκτης υπεραπέδωσε κερδίζοντας 20,72%.Ο πανευρωπαϊκός χρηματιστηριακός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε τον Ιανουάριο με κέρδη 6,7% και ήταν ο καλύτερος Ιανουάριος από το 2015, εν μέσω ελπίδων ότι η ζώνη του ευρώ θα καταφέρει να αποφύγει την ύφεση.

sofokleousin

Yπεραπέδωσε τον Ιανουάριου o τραπεζικός δείκτης κερδίζοντας 20,72% στην χρηματιστηριακή αγορά η οποία σημείωσε την καλύτερη μηναία επίδοση 10%, από τον

naftemporiki

Ανοδική θεωρεί ότι παραμένει η τάση του ελληνικού χρηματιστηρίου ο Νίκος Λενάκης (NLportfolio.gr). Ο στόχος των 1.000 μονάδων επιτεύχθηκε συντομότερα από ότι ανέμενε, οπότε προσδοκά το επόμενο διάστημα ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

sofokleousin

Οι χώρες της G7 και η Αυστραλία ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής ότι συμφώνησαν να θέσουν πλαφόν στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα... Ρωσία Αυστραλία πλαφόν G7 πετρελαϊκά προϊόντα

zougla

Με κέρδη έκλεισαν, απόψε, οι ευρωαγορές, καθώς οι χθεσινές αυξήσεις επιτοκίων βρίσκονται στο μικροσκόπιο των επενδυτών.

sofokleousin

Με πτώση έκλεισε απόψε η συνεδρίαση στη Wall Street, καθώς η ανεργία και τα εταιρικά αποτελέσματα των τεχνολογικών εταιριώνν βρίσκονται στο προσκήνιο.

sofokleousin