Είναι τόσο κυνικοί και απλοϊκοί οι πολίτες;

Η προεκλογική εκστρατεία που ήδη άρχισε προβλέπεται σκληρή και ακραία πολωτικήΗ υπόθεση των υποκλοπών εξελίσσεται κατά την ελληνική πεπατημένη. Μπερδεύονται σε ένα κουβάρι η αλαζονεία της εξουσίας, η παθογένεια του κομματικού ανταγωνισμού, αλλά και ο θεσμικός εκσυγχρονισμός. Εδώ και δέκα-είκοσι χρόνια η τεχνολογία έχει επαναστατικοποιήσει τις δυνατότητες παρακολούθησης, οι διαδοχικές κυβερνήσεις εκμεταλλεύτηκαν την εξέλιξη μειώνοντας τις θεσμικές εγγυήσεις ώστε να «διευκολυνθεί» η δουλειά της ΕΥΠ και εσχάτως των νέων ιδιωτικών μέσων παρακολούθησης, και κατ’ επέκταση η «διακριτική» χρήση των υπηρεσιών τους από την Εξουσία.Ο Ν. Κ. Αλιβιζάτος ανέτρεξε σε όλες τις σχετικές νομικές παρεμβάσεις, της ΝΔ το 2008, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ...

Δείτε επίσης

Αυτή η πρωτοφανής κινητοποίηση για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Απλά... έρχονται εκλογές

in.gr

Από τις συζητήσεις για την «κούρσα» των επιδοτήσεων που μόλις ξεκίνησε, φαίνεται ότι απουσιάζει σχεδόν όλος ο ευρωπαϊκός νότος αλλά και λίγες μικρές χώρες του Βορρά

in.gr

Απλώς, ο πολίτης ντρέπεται να πει ότι στις εκλογές θα ψηφίσει φασίστες. Γιατί στην ουσία, ντρέπεται να πει ότι είναι ο ίδιος φασίστας.

zarpanews

Οσο ζούμε, θα παλινδρομούμε από το «Δόξα τω Θεώ» στο «Βοήθα Παναγιά μου»!

in.gr

Για να μπει το μεταναστευτικό σε κάποια τάξη πρέπει να ξεκαθαριστούν απόλυτα κάποιες έννοιες

in.gr

Ενώ ο κίνδυνος είναι συστημικά διαρκής, τον βαφτίζουμε «τυχαίο». Δεν είναι: είναι ιδιότυπος, ακήρυκτος πόλεμος πρωτίστως στον αέρα αλλά πλέον πολύ συχνά και στη θάλασσα.

in.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδοκίμασε τον Γ. Βαρεμένο αλλά κάλεσε και την Α. Καραμανλή να ζητήσει συγγνώμη. Συγνώμη ζήτησε και ο βουλευτής.

zarpanews

Για την ακρίβεια ο Άδωνις Γεωργιάδης, άνοιξε δυο casus belli, με δυο διαφορετικά πρόσωπα: τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ..

zarpanews