Οι τάσεις της Gen Z που θα φορέσουμε όλες το 2023

Κάπου ανάμεσα στη διάθεση για ειρωνεία και την ανάγκη να ξεφύγει από τη μονοτονία και την πεζή πραγματικότητα, η Gen Z έχει πάει το coolness σε άλλο επίπεδο.  Η εν λόγω γενιά υιοθετεί μια σειρά από έννοιες και στιλ που μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε, αλλά που αναπόφευκτα θέλουμε να αντιγράψουμε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι είναι μια από τις γενιές με το πιο ενδιαφέρον στιλ.Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr ...

Δείτε επίσης

Credit: @rosiehw/Instagram googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602

real

Από τις μουσικές σκηνές τους Σιάτλ μέχρι τις σημερινές πασαρέλες και το καθημερινό street style, το grunge look αποδεικνύεται δημοφιλές και πείθει μέχρι και τη Gen Z του Tik Tok.

real

Άνοιξη σημαίνει μίντι φορέματα και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να φοράμε τα δικά μας αγαπημένα, μόνα τους ή με ένα ελαφρύ denim jacket ή καμπαρντίνα.

real

Και μάλιστα, όχι μόνο σε πρωινές εμφανίσεις! Το ποδηλατικό κολάν λοιπόν, έρχεται από τα 90s και αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό street style.

real

H μόδα τείνει όλο και περισσότερο προς το gender fluidity και μία έκφραση αυτής της τάσης είναι και το ανδρόγυνο στιλ.

real

Η Jennifer Lopez δεν είναι ο τύπος που αποφεύγει τα λαμπερά fashion statements, αλλά αγαπά εξίσου και τα απαλά ουδέτερα σύνολα σε αποχρώσεις, όπως κρεμ, λευκό και μπεζ.

real