Αναβαθμίζεται ο οδικός φωτισμός σε 13 νησιά του Αιγαίου

Με φώτα Led o οδικός φωτισμός σε 13 νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων Εκτεταμένη παρέμβαση, κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια του οδικού δικτύου των νησιών, υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία στοχεύει στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωσή του, μέσα από ένα ευρύ πλέγμα έργων.Πρόκειται για την αναβάθμιση οδοφωτισμού στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα νησιά:Καρπάθου - Καλύμνου - Πάτμου - Λέρου - ...

Δείτε επίσης

Ο Δήμος Μονεμβασίας θα φιλοξενήσει την νέα Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της χώρας σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε.

in.gr

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποτελεί στρατηγικό σχέδιο για την αναβάθμιση του συστήματος μετακινήσεων και μεταφορών στην πόλη

in.gr

Στόχος σε πρώτη φάση του προγράμματος είναι η αξιοποίηση τουλάχιστον 1.000 ακινήτων, στα οποία θα στεγαστούν περισσότεροι από 3.000 ωφελούμενοι.

in.gr

Χρειάστηκαν να περάσουν 8 χρόνια, να ληφθούν 46 εγκρίσεις και αποφάσεις από 8 Υπουργεία για να εγκριθεί η ένταξη της Πράξης «Δημιουργία Καταδυτικού Πάρκου στο Δήμο Αποκορώνου» με Κωδικό ΟΠΣ 5201380 στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Κρήτης 2021-2025.

in.gr

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού έγκαιρα ενημερώνει τους Δημότες εν όψει κακοκαιρίας και ανοίγει το Δημαρχείο για όσους αδυνατούν να θερμάνουν τα σπίτια τους.

in.gr

Στο αεροδρόμιο της Πάρου αναμένεται μεταξύ άλλων να κατασκευαστεί νέο κτίριο αεροσταθμού και Πύργος Ελέγχου.

in.gr

Το μεγαλύτερο έργο αστικής παρέμβασης σε υποδομές ξεκινάει ο Δήμος Τρικκαίων και αφορά την ανακατασκευή 12 γεφυρών και την κατασκευή μιας νέας.

in.gr

Το κτίριο του πρώην ΙΚΑ επί της οδού Σολωμού στο κέντρο της πόλης των Χανίων, ανήκει και με τη βούλα στο Δήμο Χανίων μετά την έγκριση της παραχώρησης του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

in.gr