Εικόνες βανδαλισμού στα γραφεία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου

Άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου προκαλώντας φθορές.Εικόνες βανδαλισμού αντίκρισαν οι υπάλληλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου το πρωί της Δευτέρας όταν άγνωστοι δράστες έσπασαν τις πόρτες και εισέβαλαν στο εσωτερικό.Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ενώ στα γραφεία υπήρχε ακριβός εξοπλισμός, οι δράστες δεν πήραν τίποτα όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Γιάννης Μηλάκης: «ενώ υπήρχαν διατακτικές σούπερ μάρκετ μεγάλης αξία, ηλεκτρονικές συσκευές, τρόφιμα και άλλα υλικά, δεν έλειπε τίποτα».Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η αστυνομία, όπου άνδρες της σήμανσης συνέλεξαν αποτυπώματα και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ταυτότητα των δραστών. googletag.cmd.push( }) Ακολουθήστε το ...

Δείτε επίσης

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία της Κοινότητας του Φοίνικα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου λαϊκή συνέλευση στις 18:00 στο ΚΑΠΗ του

cyclades24

Σύμφωνα με τον Δήμο Πατρέων άγνωστοι προσποιούμενοι τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου, πηγαίνουν σε σπίτια και ζητούν χρήματα.

in.gr

«Το ενεργειακό κόστος για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα και είναι δεδομένο ότι οι ΔΕΥΑ θα χρεοκοπήσουν αν δεν στηριχθούν άμεσα», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

in.gr

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός αναφέρθηκε στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις για τον Ασωπό και την ανάδειξη της πολιτιστικής διαδρομής «Οιδίπους», αλλά και στη συνέχιση των υφιστάμενων Β.Α.Α. Λαμίας, Χαλκίδας και Λεβαδέων - Θήβας - Αλιάρτου.

in.gr

Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος χώρου του κέντρου Παλαιοντολογίας στο Δήμο Γρεβενών με την παρουσίαση των αρχιτεκτονικών προτάσεων.

in.gr

Ο βαθμός κάλυψης του εξοπλισμού των σχολικών συγκροτημάτων με αντικεραυνική προστασία στο Δήμο Κιλκίς έχει ξεπεράσει το 90% σύμφωνα με τον Δήμο.

in.gr

Με εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία, μνημόνια συνεργασίας αλλά και εφαρμογή του σχεδίου «Παρατηρητής της Γειτονιάς», ο Δήμος Διονύσου θα επιδιώξει να προλαμβάνει τις παραβατικές συμπεριφορές.

in.gr

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο εκσυγχρονισμός των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Χερσονήσου.

in.gr