Επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, ο Γρηγόρης Λέων

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας και πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Λέων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή και τον Γρηγόρη Λέων προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, που τον ευχαρίστησε για την τεράστια προσφορά του στον δήμο Αθηναίων, τονίζοντας: «Για μένα ο Γρηγόρης υπήρξε ένας πολύτιμος σύμμαχος, ένας άνθρωπος που με στήριξε και στον οποίο βασίστηκα καθώς ήξερα ότι θα επιτύχει σε οτιδήποτε αναλάβει. Ο Γρηγόρης ...

Δείτε επίσης

Δημοτικό πάρκινγκ δυναμικότητας 200 αυτοκίνητων έφτιαξε ο Δήμος Γαλατσίου. Μπορούν τα δημοτικά πάρκινγκ να δώσουν λύση στο κυκλοφοριακό;

in.gr

Διαθέσιμο για τους δημότες της Νέας Σμύρνης, είναι το νέο δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου, το οποίο θεωρείται άρτιο και πλήρως εξοπλισμένο.

in.gr

Οι Δήμοι Θέρμης και Θεσσαλονίκης σχεδιάζουν από κοινού την πλήρη αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης με τις μετρήσεις του υπόγειου θερμού υδροφορέα να καθορίζει τις επόμενες κινήσεις.

in.gr

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η χρηματοδότηση του Δήμου Κατερίνης με 5 εκατ. Ευρώ για την ανάπλαση δημόσιων χώρων της πόλης.

in.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κτιριακές εργασίες αποκατάστασης από τις έντονες ρηγματώσεις στις τοιχοποιίες των ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

in.gr

Σε λειτουργία στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, μπαίνει και ανάλογη Κινητή Μονάδα που θα προσφέρει υπηρεσίες κατ’ οίκον σε ασθενείς με άνοια που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

in.gr

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με μια γενναιόδωρη και υψηλού συμβολισμού πράξη, διέθεσε 30.000€ για την αγορά βιβλίων για δέκα δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την χώρα.

in.gr

Ο Δήμος Φυλής απευθύνεται στους οδηγούς που παρκάρουν τα οχήματα τους σε λωρίδες διάβασης τυφλών, ενημερώνοντας τους πως θα υπάρχουν κυρώσεις.

in.gr