Δείτε το πιο μικρό και σίγουρα το πιο έξυπνο φέρι μποτ στον κόσμο

Μερικές φορές οι λύσει που δίνονται εντυπωσιάζουν και αυτό ισχύει και με το παραπάνω για το μικρό φέρι μποτ που βλέπετε και που συνδέει το μικρό νησί Skye με τη δυτική ακτή της Σκωτίας. Το πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ταχύτητα της παλίρροιας, που έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτει πολύ γρήγορα η στάθμη των νερών, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται και ισχυρά ρεύματα. ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Survivor Spoiler 21/6: Ο παίκτης που κερδίζει ...

Δείτε επίσης

Η Volvo ανακοίνωσε τα καλύτερα αποτελέσματα εξαμήνου στην 94χρονη ιστορία της σε ό,τι αφορά πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη, εν τω μέσω αυξημένης ζήτησης για τα αυτοκίνητά της σε όλο τον κόσμο.

iefimerida

Η Audi λανσάρει στην Ελλάδα τα κορυφαία της ηλεκτρικά μοντέλα, το e-tron GT των 476 ίππων και το RS e-tron GT των 598. Δείτε τις τιμές τους.

iefimerida

Η έκτη γενιά Opel Astra είναι ένα νέο ορόσημο στη συμπαγήκατηγορία και συνεχίζει μία παράδοση που ξεκίνησε πριν από 85 χρόνια.

iefimerida

H Toyota τινάζει την μπάνκα στον αέρα με την πιο ακραία εκδοχή του νέου GR 86, η οποία φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing.

iefimerida

Η Lexus, η πολυτελής εταιρεία της Toyota, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιαπωνία σχεδιάζει ένα μικρό Crossover στο πρότυπο και στα μηχανικά μέρη του Yaris Cross, για να το τοποθετήσει κάτω από το UX.

iefimerida

Στα όπλα που έχουν τα όργανα της τάξης ανά τον κόσμο έρχονται να προστεθούν πλέον κανονικά και τα γνωστά μας drones, τα οποία αναλαμβάνουν τον ρόλο του από...

newsbomb

Μετά τις πασίγνωστες F40 και F50 η Ferrari σταμάτησε αυτή την μέθοδο ονομασίας των κορυφαίων μοντέλων της, με την εμφάνιση της Enzo.

newsbomb