Νέο Nissan Qashqai: Πότε έρχεται Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει;

To εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland σηματοδοτεί την έναρξη της παραγωγής της τρίτης γενιάς του Qashqai.Η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai διαθέτει αρχικά μια πιο μυώδη, πιο δυναμική και πιο μοντέρνα σχεδίαση από την προηγούμενη. Παράλληλα, το νέο μοντέλο είναι μακρύτερο κατά 35 χλστ. (4,425 μέτρα συνολικό μήκος) και με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 20 χλστ., αυξάνοντας επίσης το πλάτος του κατά 32 χλστ. Το γεγονός αυτό έχει φυσικά θετικό αντίκτυπο στους χώρους για τους επιβάτες, αλλά και για τις αποσκευές, με το πορτ-μπαγκάζ να έχει αυξηθεί πλέον στα 504 λίτρα χωρητικότητας.Δείτε στο carandmotor.gr όλα τα στοιχεία και στις τιμές του νέου Nissan QashqaiΤΟ ΑΡΘΡΟ ...

Δείτε επίσης

Η Audi λανσάρει στην Ελλάδα τα κορυφαία της ηλεκτρικά μοντέλα, το e-tron GT των 476 ίππων και το RS e-tron GT των 598. Δείτε τις τιμές τους.

iefimerida

Η έκτη γενιά Opel Astra είναι ένα νέο ορόσημο στη συμπαγήκατηγορία και συνεχίζει μία παράδοση που ξεκίνησε πριν από 85 χρόνια.

iefimerida

H Toyota τινάζει την μπάνκα στον αέρα με την πιο ακραία εκδοχή του νέου GR 86, η οποία φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing.

iefimerida

Η Lexus, η πολυτελής εταιρεία της Toyota, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιαπωνία σχεδιάζει ένα μικρό Crossover στο πρότυπο και στα μηχανικά μέρη του Yaris Cross, για να το τοποθετήσει κάτω από το UX.

iefimerida

Στα όπλα που έχουν τα όργανα της τάξης ανά τον κόσμο έρχονται να προστεθούν πλέον κανονικά και τα γνωστά μας drones, τα οποία αναλαμβάνουν τον ρόλο του από...

newsbomb

Μετά τις πασίγνωστες F40 και F50 η Ferrari σταμάτησε αυτή την μέθοδο ονομασίας των κορυφαίων μοντέλων της, με την εμφάνιση της Enzo.

newsbomb

Το Glamping είναι μια νέα ταξιδιωτική τάση και το υπερπολυτελές Airstream Pottery Barn Special Edition είναι το κατάλληλο μέσο για την απόλυτη εμπειρία.

newsbomb