Αναβάθμιση με την ασύρματη ενημέρωση Apple CarPlay από την Volvo

Tο Apple Maps και οι κατάλληλες υποστηριζόμενες εφαρμογές πλοήγησης γίνονται πλέον διαθέσιμες στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς πίσω από το τιμόνι. } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } setTimeout(() => { ...

Δείτε επίσης

Το νέο Ford F-150 διαθέτει αρκετές βελτιώσεις αλλά και μία πολύ έξυπνη λύση για την πόρτα της καρότσας...

protothema

Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Red Bull Showrun by Alumil. Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» ήταν εκεί και ευπειθώς αναφέρει. Του Κώστα Χαριάτη (kch@carmgz.gr)

protothema

Η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο, που μας δίνει μία πρώτη γεύση για τον επερχόμενο αντικαταστάτη του Micra.

protothema

Ο ΑΟΠ διοργάνωσε, το περασμένο σαββατοκύριακο τον αγώνα «43ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΧΑΙΟΣ», με Συνδιοργανωτές τον Δήμο Ερυμάνθου και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.

thebest

Η ρήση τρώγοντας ανοίγει ή όρεξη φαίνεται πως ισχύει απόλυτα για την Alfa Romeo. Και αυτό γιατί μετά την αποδοχή και την επιτυχία που σημείωσε η 33 Stradale προγραμματίζει και άλλα τέτοια μοντέλα.

protothema

Η BMW αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη νέα πλατφόρμα Neue Klasse στα μελλοντικά της ηλεκτρικά οχήματα.

protothema

Πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ δίνει ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την επίδραση της ταχυφόρτισης στην υγεία των μπαταριών

protothema

Στη Nissan, έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν την τρίτη γενιά του αμιγώς ηλεκτρικού Leaf, το οποίο άνοιξε ουσιαστικά τον χορό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

protothema