Η «Αδράνεια» του Αλέξανδρου Κωστόπουλου στο Torino Film Lab

Ανακοινώθηκαν τα πρότζεκτ που θα συμμετέχουν στο επόμενο εργαστήρι σεναρίου του Torino Film Lab. Αναμεσά τους βρίσκουμε και την «Αδράνεια» (“Inertia”) του Αλέξανδρου Κωστόπουλου, η οποία είναι ένα από τα 12 πρότζεκτ που επιλέχθηκαν φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος TFL Extended – Veneto Writing Lab.Η «Αδράνεια» αφηγείται την ιστορία ενός ερευνητή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος χάνει τον επτάχρονο γιο του στην παρέλαση. Βασανισμένος από αβάσταχτες τύψεις, παλεύει να ξαναφτιάξει τη διαλυμένη του οικογένεια.Διαβάστε επίσης: Η πολυαναμενόμενη ταινία «Οι δύο όψεις του ξυραφιού», με την Ζιλιέτ Μπινός, στις Νύχτες ΠρεμιέραςH «Αδράνεια» είναι το σχέδιο της πρώτης μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξανδρου ...

Δείτε επίσης

Ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix θέτει όλα τα σωστά ερωτήματα σχετικά με τις υλικές αιτίες της επιδημίας, αλλά τι γίνεται με τις πνευματικές; «Υπάρχει μια επιδημία μοναξιάς;» αναρωτιέται.

in.gr

Το αντάρτικο τραγούδι, με ελάχιστες εξαιρέσεις εξέφραζε τους σκοπούς και τα ιδανικά του αγώνα, δικαίωνε τις θυσίες του, εξυμνούσε τις γενναίες πράξεις, παρότρυνε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αυτόν.

in.gr

Του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη

in.gr

Εικόνες εγκατάλειψης στην έπαυλη που στέγασε Coco Chanel και Churchill.

in.gr

Η αποκάλυψη για τις μυστικές διαπραγματεύσεις οδήγησε σε... διάψευση το Βρετανικό Μουσείο.

in.gr

Η παράσταση χορού, σε δημιουργία της Εύης Δημητρίου παρουσιάζεται σε συνεργασία του Ίδρυματος Μιχάλης Κακογιάννης με το Σπίτι της Κύπρου.

in.gr

Η ξεχωριστή παραγωγή απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ντοκιμαντέρ, στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Γέφυρες που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο Ναύπλιο.

in.gr