Ο Τομ Χανκς κάνει τον απολογισμό της καριέρας του: Έχω γυρίσει μόνο τέσσερις καλές ταινίες

Ο Τομ Χανκς είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 50 ταινίες και έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες πρωταγωνιστώντας, μεταξύ άλλων, στο Big, το Philadelphia, το Forrest Gump, το Splash.Ωστόσο, ο ίδιος άφησε τους θαυμαστές του άφωνους λέγοντας ότι έχει γυρίσει μόλις τέσσερις «πολύ καλές» ταινίες στην 30 ετών καριέρα του.Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τομ Χανκς δεν συμμετείχε ποτέ σε ταινία της MarvelΟ 66χρονος έγινε ευρύτερα γνωστός με την ταινία Big το 1988 πριν επιτύχει και σαν δραματικός ηθοποιός σε επιτυχημένες ταινίες όπως το Philadelphia και το Forrest Gump, για τις οποίες κέρδισε συνεχόμενα το ...

Δείτε επίσης

Ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix θέτει όλα τα σωστά ερωτήματα σχετικά με τις υλικές αιτίες της επιδημίας, αλλά τι γίνεται με τις πνευματικές; «Υπάρχει μια επιδημία μοναξιάς;» αναρωτιέται.

in.gr

Το αντάρτικο τραγούδι, με ελάχιστες εξαιρέσεις εξέφραζε τους σκοπούς και τα ιδανικά του αγώνα, δικαίωνε τις θυσίες του, εξυμνούσε τις γενναίες πράξεις, παρότρυνε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αυτόν.

in.gr

Του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη

in.gr

Εικόνες εγκατάλειψης στην έπαυλη που στέγασε Coco Chanel και Churchill.

in.gr

Η αποκάλυψη για τις μυστικές διαπραγματεύσεις οδήγησε σε... διάψευση το Βρετανικό Μουσείο.

in.gr

Η παράσταση χορού, σε δημιουργία της Εύης Δημητρίου παρουσιάζεται σε συνεργασία του Ίδρυματος Μιχάλης Κακογιάννης με το Σπίτι της Κύπρου.

in.gr

Η ξεχωριστή παραγωγή απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ντοκιμαντέρ, στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Γέφυρες που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο Ναύπλιο.

in.gr