Οι παραστάσεις της παιδικής και εφηβικής σκηνής του Θεάτρου Τέχνης για θεατές από 3 ετών

Φέτος, το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν προτείνει τρεις διαφορετικές προτάσεις με ελληνικά έργα για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά αλλά και εφήβους, που έχουν  σχεδιαστεί για να παίζονται τόσο στις σκηνές του Θεάτρου Τέχνης όσο και σε σχολεία ή ακόμα και σε ιδιωτικούς χώρους. Παράλληλα, προσφέρει εισιτήρια με μειωμένη τιμή μέχρι τις ημερομηνίες έναρξης των παραστάσεων.Παιδική σκηνή«Ειρήνη» του Αριστοφάνη (από 5 ετών)H Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης (Φρυνίχου 14, Πλάκα) παρουσιάζει από 23 Οκτωβρίου, σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε μια ευφάνταστη διασκευή-σκηνοθεσία για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, από τον συνεργάτη του Θεάτρου Τέχνης Βασίλη Μαυρογεωργίου. ...

Δείτε επίσης

Ο Πάνος Ηλιόπουλος είχε μεγάλο αδυναμία στον Παύλο Σιδηρόπουλο

in.gr

Οι Aerosmith είχαν ακυρώσει τις εμφανίσεις τους και τον Μάιο, όταν ο Στίβεν Τάιλερ εισήχθη οικειοθελώς σε κλινική αποτοξίνωσης

in.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη λόγω των γυρισμάτων.

in.gr

Αποκατάσταση για ένα μοναδικό κτίριο, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μνήμη της Μαρίας Κάλλας.

in.gr

Στον ετήσιο κατάλογο περιλαμβάνονται προσωπικότητες, τις οποίες η UNESCO τιμά για τη συμβολή στην ανάπτυξη της Επιστήμης, της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και της Επικοινωνίας, με σκοπό την αναγνώριση και την προβολή της οικουμενικής διάστασης και σημασίας τους.

in.gr

Η ταινία αποτέλεσε μια μεγάλη εισπρακτική αποτυχία, παρότι στον ελληνικό και ξένο Τύπο συνοδεύτηκε με διθυραμβικές κριτικές.

in.gr

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

in.gr

Ταινίες και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους σε ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό φεστιβάλ που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια απουσίας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

in.gr