Ξαφνικά, αλιευτικά δίχτυα κάλυψαν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο [εικόνες]

Ο αρχιτέκτονας Ma Yansong δημιούργησε το Timeless Beacon, μια εγκατάσταση κατασκευασμένη από πολύχρωμα δίχτυα ψαρέματος και αντανακλαστική μεμβράνη που καλύπτει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Κίνα.Η εγκατάσταση περιβάλλει ένα εγκαταλελειμμένο τριώροφο κτίριο της παραλιακής αγοράς στο Taiping Xu στην επαρχία Guangdong της Κίνας, το οποίο κάποτε ήταν μια πολυσύχναστη εμπορική ζώνη.Οι κάτω όροφοι της δομής τυλίχθηκαν κάθετα με ταινίες αντανακλαστικής μεμβράνης που έχουν ως στόχο να θολώσουν την πρόσοψη του κτιρίου με το περιβάλλον.«Το τριώροφο κτίριο είναι τυλιγμένο με ανακλαστική μεμβράνη, ένα νέο υλικό που αντανακλά θολά τους γύρω παλιούς δρόμους μέσω της πρόσοψης και του εσωτερικού χώρου του κτιρίου, αντίστοιχα», ...

Δείτε επίσης

Η νέα πολιτική τιμών της Chanel, ο πληθωρισμός και η μεταβλητότητα των νομισμάτων

in.gr

Οι χρυσές λεπτομέρειες, οι ανεμιστήρες και ο μαρμάρινος πάγκος είναι στοιχεία που κάνουν αυτή την ανακαίνιση στην Νέα Σμύρνη ξεχωριστή.

oneman

Μπαίνοντας στο κατάστημα με καναπέδες, ρωτάς κατευθείαν για εκείνον τον ντιζαϊνάτο που είδες στο Ίντερνετ. Πηγαίνεις, κάθεσαι και αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι τελικά αυτός δεν είναι για εσένα.

iefimerida

Η πολυτέλεια δεν γνωρίζει όρια όταν σχεδιαστές εμπνέονται γιοτ, των οποίων η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς.

iefimerida

Εφευρετική, ισχυρογνώμων και εμπορικά σκεπτόμενη, η Mary Quant (Μέρι Κουάντ) ήταν η πιο εμβληματική σχεδιάστρια μόδας της δεκαετίας του 1960. Πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και το λιανικό εμπόριο, έκανε δημοφιλή τα πολύ κοντά φουστάνια και άλλα «ασεβή» looks που ήταν καθοριστικά για την ανάπτυξη της σκηνής των «Swinging Sixties». «Οι κανόνες εφευρίσκονται για τους τεμπέληδες που δεν θέλουν να σκέφτονται μόνοι τους» έλεγε.

in.gr

Πάσχα στην Πάτμο, σε ένα σπίτι του 17ου αιώνα που μεταμορφώθηκε πριν από αρκετά χρόνια σε επίγειο παράδεισο, από τον Βρετανοαιγύπτιο ελληνικής καταγωγής συγγραφέα και διεθνούς φήμης interior designer, John Stefanidis.

iefimerida

Το πρώτο τρισδιάστατα εκτυπωμένο ξενοδοχείο στον κόσμο πρόκειται να ανοίξει λίγο έξω από την έρημο πόλη της Μάρφα του Τέξας, με το έργο να ξεκινά το επόμενο έτος.

iefimerida

To γραφείο Kokosalak Architecture σχεδίασε ένα σπίτι στην Κηφισιά, απόλυτα σύγχρονο και καλαίσθητο.

iefimerida