Η βαριά σκιά του πολέμου αλλάζει τα σχέδια της G7

Βαρύ κλίμα για τον Μπάιντεν, νευρικότητα στους Ευρωπαίους συμμάχουςγράφει η Μαριλίζ ΦασουλοπούλουΟ Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, προσγειώθηκε στο Μόναχο για την Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ομάδας του G7 βρίσκοντας την Ευρώπη σε αισθητά διαφορετικό κλίμα από αυτό που επικρατούσε ένα χρόνο πριν, κατά το τότε ραντεβού της Ομάδας, στο Κόρνγουολ της Βρετανίας.Όμως, και ο ίδιος είναι σε διαφορετική διάθεση, με τα φτερά του… ψαλιδισμένα από τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.Διαβάστε επίσης:Υψηλές προσδοκίες από τη Σύνοδο Κορυφής της G7 – Απών αλλά… παρών ο Πούτιν Διαβάστε επίσης: Στο τραπέζι των ...

Δείτε επίσης

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των ακινήτων στην Κίνα προκαλούν ανησυχία στους οικονομολόγους

in.gr

Η επισιτιστική κρίση απειλεί τον πλανήτη με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και να τη φέρνει ολοένα και πιο κοντά.

in.gr

Η ουγγρική MOL έδωσε λύση πριν δυσκολέψει η κατάσταση, πληρώνοντας τις χρεώσεις που εκρεμμούσαν προς το Κίεβο για λογαριασμό της Μόσχας.

in.gr

Οι δυτικές κυρώσεις αναφορικά με τις πτήσεις και τα αεροδρόμια πλήττουν τον μεγαλύτερο εμπορικό αερομεταφορέα στη Ρωσία.

in.gr

Η κυβέρνηση του Λονδίνου προειδοποιεί για τις συνέπειες της «ενεργειακής ανταρσίας», προτείνει λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και σχεδιάζει προγράμματα στήριξης των καταναλωτών

in.gr

Oι Ιταλοί προτίμησαν τα τοπικά παραδοσιακά καταστήματα

in.gr

Μεγαλώνει η λίστα των εργαζομένων που προχωρούν σε απεργιακες κινητοποιήσεις με αίτημα την αύξηση των μισθών

in.gr

Οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για την πορεία του αμερικανικού πληθωρισμού

in.gr