Σε αναμμένα κάρβουνα και η Ιταλία για την ακρίβεια λόγω φυσικού αερίου

«Η αγορά του αερίου είναι κερδοσκοπική και θα γίνει νέα προσπάθεια, όσο γίνεται μεγαλύτερης αποθήκευσης», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικολογικής Μετάβασης, Ρομπέρτο Τσινγκολάνι.«Ο αγωγός Nord Stream, όπως ανακοίνωσε η Ρωσία, θα μείνει κλειστός για δυο εβδομάδες, για συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ακόμη λιγότερο φυσικό αέριο και οι τιμές θα αυξηθούν», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικολογικής Μετάβασης, Ρομπέρτο Τσινγκολάνι στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.«Η αγορά του αερίου είναι κερδοσκοπική και θα γίνει μια νέα προσπάθεια, όσο γίνεται μεγαλύτερης αποθήκευσης», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός.Διαβάστε επίσης: «Μαύρος» χειμώνας – Φυσικό αέριο και ζεστό νερό με δελτίο εξετάζει η ΓερμανίαΣτόχος να καλυφθεί ...

Δείτε επίσης

Πλέον όλοι συμφωνούν ότι όσα συνέβησαν στους αγωγούς Nord Stream είναι αποτέλεσμα δολιοφθοράς με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παιχνίδι… κατασκόπων και θεωριών συνωμοσίας ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση.

in.gr

Τη μεγαλύτερη απεργία του κλάδου εδώ και δεκαετίες πραγματοποιούν σήμερα οι σιδηροδρομικοί στη Βρετανία, σε συνέχεια των εκτεταμένων απεργιακών κινητοποιήσεων στις μεταφορές και τα ταχυδρομεία μέχρι τους δικηγόρους.

in.gr

Για τη χειρότερη κρίση επισιτιστικής ανασφάλειας από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κραχ του 2007-2008 κάνει λόγο έκθεση του Ταμείου

in.gr

Αναλυτές επισημαίνουν πως είναι νωρίς να μιλήσουμε για… λήξη συναγερμού παρά τη σταθεροποίηση της βρετανικής αγοράς

in.gr

Ο πληθωρισμός, άλλωστε, ανεβαίνει αγγίζοντας για το Σεπτέμβριο νέο ποσοστό-ρεκόρ στο 10%

in.gr

Η κρίση στον ασφαλιστικό κλάδο μαίνεται μια εβδομάδα μετά τον «μίνι» προϋπολογισμό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

in.gr

«Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών των Ευρωπαίων πολιτών και να δράσουμε τώρα πάρα πολύ γρήγορα», είπε ο Τσέχος υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι η τσεχική προεδρία της ΕΕ θα συγκαλέσει όσα έκτακτα συμβούλια χρειαστούν για να βρεθεί λύση.

in.gr