Η ουκρανική αντιπροσωπεία έχει «εξαφανιστεί» από τις διαπραγματεύσεις σύμφωνα με το Κρεμλίνο

Δεν πληρούνται ακόμη οι προϋποθέσεις για την συνάντηση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, καθώς «η ουκρανική αντιπροσωπεία στις διαπραγματεύσεις έχει εξαφανιστεί από την οθόνη του ραντάρ».Απαντώντας σε αίτημα σχολιασμού της πρότασης του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πεσκόφ υποστήριξε πως «Δεν πληρούνται ακόμη οι προϋποθέσεις για την συνάντηση που ανέφερε ο κ. Ερντογάν». Μια συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι «θα είναι δυνατή μόνο αφού οι αντιπροσωπείες των διαπραγματευτών κάνουν την ...

Δείτε επίσης

Οι δύο βασιλείς συζήτησαν εκτενώς το παλαιστινιακό, τις διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις.

kosmodromio

Ο Ντμπέιμπα δέχτηκε τις συμφωνίες από απόγνωση για να εξασφαλίσει τον ρόλο της Τουρκίας, ως στρατηγικού συμμάχου για να παραμείνει στην εξουσία

in.gr

«Ο,τιδήποτε και να κάνεις, εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε» δήλωσε ο Ερντογάν.

kosmodromio

«Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Απέναντι σε ποιον; Εναντίον της Τουρκίας» ανέφερε ο Ερντογάν

in.gr

«Όπως γνωρίζετε, είμαι τεράστια σιωνίστρια», δήλωσε σε εκδήλωση των Συντηρητικών Φίλων του Ισραήλ.

kosmodromio

Οι συνήγοροι του υποστηρίζουν ότι πρέπει να του χορηγηθεί ασυλία μετά την πρωθυπουργοποίησή του.

kosmodromio

Αποκλειστική συνέντευξη του πρώην πράκτορα της Σαουδικής Αραβίας στο CBS για το σχέδιο δολοφονίας του από τον πρίγκιπα διάδοχο της οικογένειας των Σαούντ.

kosmodromio

Ελληνοτουρκικά, ενέργεια, αμυντικές και στρατηγικές διμερείς σχέσεις και επενδύσεις τεχνολογικών ομίλων κυριάρχησαν στο τραπέζι της συνάντησης.

kosmodromio