Η Ζαχάροβα επικρίνει τη βοήθεια του Λονδίνου στην έρευνα για τους αγωγούς

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η προσφορά του Ηνωμένου Βασιλείου να βοηθήσει τη Δανία στην έρευνα για δολιοφθορές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream 2 έμοιαζε με «αλεπούδες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των κοτόπουλων».«Το Ηνωμένο Βασίλειο πρόσφερε τη βοήθειά του στη Δανία στη διερεύνηση της δολιοφθοράς στους αγωγούς Nord Stream, ανέφερε το γραφείο της [ΗΒ] πρωθυπουργού [Λιζ Τρας]. Οι αλεπούδες αγωνίζονται για τα δικαιώματα των κοτόπουλων», έγραψε η διπλωμάτης στο κανάλι της στο Telegram το Σάββατο.Τέσσερις διαρροές αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream έχουν αποκαλυφθεί, με την πιο πρόσφατη να εντοπίζεται από ...

Δείτε επίσης

Ο Βλαντίμιρ Μακέι, που κατείχε τη θέση του από το 2012, απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών.

kosmodromio

Ο Σι Τζινπίνγκ, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί για «την ειρήνη, τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής και του κόσμου».

kosmodromio

«Θύελλες» στην πολιτική σκηνή του Ισραήλ αναμένεται να φέρει η νέα κυβέρνηση που ετοιμάζει υστερόβουλα ο Νετανιάχου με κόμματα της άκρας δεξιάς.

kosmodromio

Το Ομάν έχει εντείνει τις προσπάθειές του μεσολάβησης με την ελπίδα να απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους που κρατούνται στη Συρία.

kosmodromio

Ο Αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου δήλωσε ότι η απόφαση του ολλανδικού κοινοβουλίου να κηρύξει τη Ρωσία κρατικό χορηγό της τρομοκρατίας είναι νομικά εσφαλμένη.

kosmodromio

Η Μόσχα θεωρεί την κριτική των ΗΠΑ για το νομοσχέδιο που απαγορεύει την ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα ως παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

kosmodromio

Τίποτα λιγότερο από την Κριμαία ζητά ο Ζελένσκι, ενώ ο Χαβρίλοφ προσβλέπει σε ένα «αναπάντεχο γεγονός», όπως η «εξαφάνιση» του Πούτιν.

kosmodromio

Αρκετοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν πλέον ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ επωφελούνται εις βάρος της Ε.Ε. από τον πόλεμο.

kosmodromio