ΥΠΕΞ: Παράδοση Δένδια στον Βασίλη Κασκαρέλη - «Επιστρέφω για λίγο στο δεύτερο σπίτι μου»

«Είμαι ευτυχής γιατί αφήνουμε τη σχέση μας με την Τουρκία σε ένα σημείο που έχει δημιουργηθεί ένα παράθυρο ευκαιρίας και εκφράζω την ευχή αυτό το μικρό παράθυρο να γίνει μια μεγάλη πύλη», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.«Αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε με γνώμονα την απόλυτη προσήλωση στο διεθνές δίκαιο και το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, πιστοί σε μια πολύ βασική αρχή, στην αρχή του απαραβίαστου των συνόρων και της ανεξαρτησίας όλων των κρατών», υπογράμμισε ο απελθών υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου στον Βασίλη Κασκαρέλη.«Αυτό που είχαμε πάντα στο μυαλό μας είναι ότι ο διάλογος είναι το ...

Δείτε επίσης

«Τα Abrams είναι σοβαρά όπλα, αλλά επίσης θα καούν», σχολίασε Ντμίτρι Πεσκόφ σχετικά με την παραλαβή μιας πρώτης παρτίδας των αμερικανικών τανκ από το Κίεβο.

kosmodromio

Η ευθύνη για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ θα πρέπει να αποδοθεί στη στροφή 180 μοιρών και τις ασυνέπειες της κυβέρνησης Πασινιάν, υποστηρίζει η Μόσχα.

kosmodromio

Η ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή του Καναδά τα είχε όλα. Βουλευτές, χειροκροτήματα, έναν ενθουσιώδη Τριντό και έναν… «Ουκρανό ήρωα» των SS.

kosmodromio

Εμπειρογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι ο πύραυλος που σκότωσε δύο πολίτες, τον περασμένο Νοέμβριο, εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία.

kosmodromio

Την επίθεση καταδίκασε και η Μπολιβαριανή Συμμαχία για τους Λαούς της Αμερικής.

kosmodromio

Ο Τριντό κατηγόρησε τη Ρωσία για παραπληροφόρηση, μετά το σκάνδαλο του χειροκροτήματος από την καναδική βουλή σε Ουκρανό ναζιστή.

kosmodromio

Η πολιτική του Άλμπιν Κούρτι, σέρνει ολόκληρα τα Βαλκάνια στο χείλος ενός επικίνδυνου γκρεμού, τόνισε η Ρωσίδα διπλωμάτης.

kosmodromio

Ο αγωγός φυσικού αερίου Ιγκντίρ-Ναχτσιβάν θα συμβάλει στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

kosmodromio