25η Μαρτίου: Κανονιοβολισμοί από τον Λυκαβηττό- Στις 11:00 η παρέλαση | LiFO

Με κανονιοβολισμούς από το πυροβολείο του Λυκαβηττού ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Στις 06:21 το πρωί πραγματοποιήθηκε η ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών από το πυροβολείο του Λυκαβηττού, για την 25η Μαρτίου και στις 08:00 ακολούθησε η έπαρση της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στις 10:00 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στη μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στις 10:01 θα πραγματοποιηθεί ρίψη 21 βολών από το πυροβολείο του Λυκαβηττού και στις 10:55 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.  ...

Δείτε επίσης

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση 34χρονης από το Καμερούν.

iefimerida

Αυξήθηκαν οι γάμοι, τα σύμφωνα συμβίωσης αλλά και τα διαζύγια

lifo

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση 34χρονης από το Καμερούν.

iefimerida

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένονται την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του meteo.gr για τον καιρό.

iefimerida

Αυστηροποίηση του ΚΟΚ για συγκεκριμένες παραβάσεις - Οι άλλες προτεραιότητες του υπουργείου

lifo

Εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

iefimerida

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 28η ανακρίτρια δύο από τους 10 συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα «πειρατικά» λογισμικά και μηχανήματα που «έσπαγαν» το σήμα των καναλιών που προβάλλονται με συνδρομή σε ψηφιακές πλατφόρμες.

iefimerida

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 28η ανακρίτρια δύο από τους δέκα συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα «πειρατικά» λογισμικά και μηχανήματα που «έσπαγαν» το σήμα των καναλιών που προβάλλονται με συνδρομή σε ψηφιακές πλατφόρμες.

iefimerida