Άκης Πετρετζίκης: Εκτάκτως το Σάββατο, στο Πρώτο Θέμα, σκαρώνουμε μαζί και απολαμβάνουμε Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές!

28ο τεύχοςΕύκολες & Γρήγορες συνταγές Μαγειρεύουμε καλοκαιρινά», για την παραλία, την παρέα & ετοιμάζουμε ελαφριά γεύματα… Τι σημαίνει αυτό; } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } Μαγειρεύουμε σε ένα σκεύος συνταγές ιδανικές τόσο για το σπίτι όσο και για τις διακοπές.Ετοιμάζουμε σνακ που... αντέχουν για την παραλία. Από λουκουμάδες ...

Δείτε επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα 2022 έχει ξεκινήσει και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που προγραμματίζουν να αποδράσουν τις γιορτές για λίγες ημέρες.

iefimerida

Κάθε εβδομάδα το Newsbomb.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών PRORATA, θέτουν το ερώτημα και εσείς ψηφίζετε και παίρνετε θέση.

newsbomb

«Εμείς μιλάμε για ειρήνη και διάλογο» αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ακάρ προειδοποιώντας, ωστόσο, ότι «αν και πάμε μέχρι το τέλος την διπλωματία, παίρνουμε και όλα τα μέτρα επί του πεδίου»

protothema

Χωρίς ρεύμα έμεινε μεγάλο τμήμα στα νότια των Χανίων έπειτα από ατύχημα αιωροπτεριστή.

newsbomb

Γεμάτος παραλείψεις, καταχρηστικούς και παραπλανητικούς όρους είναι ο τομέας των εταιρειών ταχυμεταφορών, όπως προκύπτει από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

iefimerida

Σημασία έχει η παρέα. Αλλά υπάρχουν και μερικά τρικ για να κάνεις την εμπειρία ακόμη καλύτερη.

newsbomb