Δεκαπέντε ελληνικά αεροδρόμια χωρίς ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας - zarpanews.gr

Στην Ελλάδα του 2023, με τις 20 και πλέον εκατομμύρια διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τουριστών κάθε χρόνο, δεκαπέντε αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων κάποια σε πολύ τουριστικούς προορισμούς, λειτουργούν χωρίς ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Restart του Attica Tv, με αρμόδιους να επιβεβαιώνουν τις τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό και το μεγάλο κενό που υπάρχει στο ελληνικό σύστημα αεροναυτιλίας. Στην σκιά του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, όλοι οι εμπλεκόμενοι τονίζουν πως προς το παρόν δεν υφίσταται άμεσος κίνδυνος ατυχήματος αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο υψηλός βαθμός ασφάλειας επαφίεται κυρίως στο αίσθημα ευθύνης και την σημαντική εμπειρία των εργαζομένων, παρά ...

Δείτε επίσης

Συνελήφθη ένας 18χρονος, αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ακόμη τρία άτομα

protothema

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας.

in.gr

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

in.gr

Τέθηκε σε αργία με απόφαση του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐα

protothema

Όλα αυτά γίνονται σε μια χρονική συγκυρία όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην αιχμή της και η Ρόδος έγινε για μια ακόμη φορά ρεζίλι στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών.

in.gr