ΔΕΠΑ: Η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήρια

Στο 1,20 ευρώ/κιλό θα διατηρηθεί η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήρια της ΔΕΠΑ Εμπορίας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ενώ στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του ανταγωνισμού. Το ύψος της τιμής στο φυσικό αέριο κίνησης, χωρίς την έκπτωσηΣτην τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί εκ νέου έκπτωση από την Εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,05 ευρώ/κιλό. Χωρίς αυτήν την έκπτωση, η τιμή πώλησης θα διαμορφωνόταν στα 2,25 ευρώ/κιλό.«Από τον περασμένο Απρίλιο η ΔΕΠΑ Εμπορίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών ...

Δείτε επίσης

Θέμα ημερών ή και… ωρών είναι πλέον οι ανακοινώσεις για το «καλάθι της Σαρακοστής», ένα μέτρο που έχει ήδη προαναγγείλει το υπουργείο Ανάπτυξης.

iefimerida

Ο κατηγορούμενος που είχε αναπτύξει ειδικό σύστημα καλλιέργειας κάνναβης, εκτιμάται πως το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε από την πώληση των ναρκωτικών ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

in.gr

Τη χτύπησε και την άρπαξε από τα μαλλιά για οικονομικές διαφορές

protothema

Επί ποδός η πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς

in.gr

Το Νοσοκομείο της Κομοτηνής απολύει 19 καθαρίστριες για να αναλάβει εργολάβος.

newsbomb

Η επιχείρηση πυρόσβεσης βρίσκεται σε εξέλιξη

protothema

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το πρωί στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος... βία Βόλος

zougla