Δίκη για το Μάτι: Ηξεραν από νωρίς ότι υπήρχαν νεκροί -Η μητέρα μου σκόνταψε και κάηκε μπροστά στην αδερφή μου

Ράγισε καρδιές η κατάθεση του Παναγιώτη Κωνσταντάκη στη δίκη για τη φονική φωτιά στο Μάτι. Ο μάρτυρας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έχασε τη μητέρα του το μοιραίο απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018, ενώ κινδύνεψαν η αδελφή του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.Όπως είπε, εκείνο το απόγευμα βρισκόταν στο γραφείο του στη Γλυφάδα και πληροφορήθηκε ότι στην περιοχή της Νταού Πεντέλης είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.«Έχω μεγαλώσει στην περιοχή και ήξερα ότι έχει δυτικούς και βορειοδυτικούς ανέμους. Ήξερα ότι είναι για το Μάτι κίνδυνος θάνατος. Αμέσως επικοινώνησα με την αδελφή μου. Μου λένε «όλα καλά, βλέπουμε τηλεόραση».Κάποια στιγμή όταν έφτασα στο σπίτι μου ...

Δείτε επίσης

Έναν άγνωστο - μέχρι σήμερα - διάλογο μεταξύ των δραστών, πριν εκδηλώσουν τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού, μετέφερε φίλος του 19χρονου που ήταν παρών στο επεισόδιο... ΔΙΚΗ δολοφονία Άλκης Καμπανός

zougla

Το ζήτημα της λειτουργίας των σχολείων, αύριο Τρίτη, βρίσκεται στο επίκεντρο των συσκέψεων που γίνονται στις περιοχές που επηρεάζονται από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

iefimerida

Την πλήρη αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην Αττική που προκάλεσε η κακοκαιρία γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

iefimerida

Η έκθεση θα λειτουργήσει κανονικά αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023.

newsbomb

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Κρήτης, λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια των πολιτών, ανακοινώθηκε η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων.

iefimerida

Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας μιας πενταμελούς οικογένειας που εγκλωβίστηκε στα χιόνια, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

iefimerida

Τη δική του μαρτυρία μετέφερε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο τρίτος από την παρέα του Άλκη Καμπανού, ο οποίος ήταν παρών στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

iefimerida