Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους | LiFO

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο με ξυλοδαρμό γυναίκας από τον σύζυγό της μπροστά στην 5χρονη κόρη τους. Το νέο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο είχε ως πρωταγωνιστή έναν 40χρονο άνδρα με προβλήματα αλκοολισμού.Όπως αναφέρει το gegonota.news την Πέμπτη το απόγευμα ο άνδρας χτύπησε μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους την σύζυγό του.Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όπου ο άνδρας επικαλέστηκε προβλήματα αλκοολισμού. «Έχω μεγάλο πρόβλημα, ήμουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι», είπε στον εισαγγελέα.Παρούσα στο περιστατικό της επίθεσης και του ξυλοδαρμού της 36χρονης γυναίκας ήταν και η μόλις 5 ετών κόρη του ...

Δείτε επίσης

Τον απείλησαν για χρήματα και εν συνεχεία τον άρπαξαν

lifo

Τον απείλησαν για χρήματα και εν συνεχεία τον άρπαξαν

lifo

Τα Public, σε συνέχεια της καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας και θέτοντας τις ανάγκες των κατοίκων των περιοχών ως προτεραιότητα, προσφέρουν από τις 27/09 μέχρι και τις 31/10 ένα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης για τις ανάγκες της οικογένειας που περιλαμβάνει:

iefimerida

Μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο  Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας - Υπάρχει Νηπιαγωγείο στην περιοχή

protothema

Η κακοκαιρία Elias «σαρώνει» την Εύβοια, από τα ξημερώματα, συνοδευόμενη από επικίνδυνα φαινόμενα. Η κατάσταση είναι δραματική στο χωριό Κυμάσι στη Βόρεια Εύβοια, οπού μετά από υπερχείλιση του ποταμού Κυμασιώτης πλημμύρισαν τα πάντα στο χωριό.

iefimerida

Σε ποιους δρόμους θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων

lifo

«Απομακρυνθείτε προς Λάρισα μέσω Π.Ε.Ο Λάρισας - Βόλου» ανέφερε το μήνυμα

protothema

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias στη βόρεια Εύβοια, την οποία χτυπά από τα ξημερώματα, με τα νερά να μπαίνουν σε σπίτια, τοιχία να παρασύρονται και δρόμους να πλημμυρίζουν και να διαλύονται.

iefimerida