Επενδύσεις από το μέλλον: H Eλλάδα «data hub» στον νέο ψηφιακό κόσμο

Στην αναμνηστική φωτογραφία από τη συμβολική θεμελίωση του μεγαλύτερου data center στην Ελλάδα απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλαισιωμένος από τον Αδωνη Γεωργιάδη, τον Κυριάκο Πιερρακάκη και δύο κορυφαία στελέχη του ιδιώτη επενδυτή Lamda Hellix. Η εικόνα με τον πρωθυπουργό και τους δύο διακεκριμένους υπουργούς να χαμογελούν πλατιά κρατώντας φτυάρια χάριν των πανηγυρικών εγκαινίων του έργου πιθανώς να διατηρεί έναν απόηχο από αντίστοιχες τελετές του παρελθόντος. Ωστόσο, η υπόθεση data center αναμφίβολα ανήκει στο μέλλον - ένα μέλλον με τεράστιες προοπτικές κερδοφορίας, ...

Δείτε επίσης

Τι δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις και ποια καταστήματα βγήκαν κερδισμένα

lifo

Στη μετάλλαξη Όμικρον η οποία «μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό», αλλά και στο γεγονός πως ένα γενικευμένο lockdown θα ήταν άδικο αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος, καθηγητής Φαρμακολογίας.

iefimerida

Ο κ. Βατόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι απίθανο η μετάλλαξη Όμικρον να μην καλύπτεται από το εμβόλιο, έστω και με μικρότερη αποτελεσματικότητα.

in.gr

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες πόλεις επενδύουν στα θεματικά πάρκα, ενισχύοντας την ελκυστικότητα του προορισμού και δίνοντας περισσότερα κίνητρα σε όσους αναζητούν να αποδράσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

iefimerida

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους του νομού Ηλείας μετά το δεύτερο ισχυρό «κύμα» κακοκαιρίας που έπληξε αρκε

protothema

Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση

athensmagazine