Φρίκη στο Ναύπλιο: Ιερέας συνελήφθη γιατί ασελγούσε σε 12χρονο αγόρι

Ιερέας συνελήφθη γιατί ασελγούσε σε 12χρονο αγόρι με τον οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, τραβούσε βίντεο το αισχρό υλικό απο τις αδιανόητες πράξεις του και το έστελνε στο messenger του παιδιού! Μια ζοφερή υπόθεση με πρωταγωνιστές έναν 40χρονο ρασοφόρο στην περιοχή του Ναυπλίου και ένα 12χρονο αγοράκι σε βάρος του οποίου ασελγούσε ο κληρικός παρουσιάζει το protothema.gr. } else { ...

Δείτε επίσης

Στον πρώτο μήνα λειτουργίας του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2023 της ΔΥΠΑ, ενεργοποιήθηκαν συνολικά 90.981 voucher.

iefimerida

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας στον Πειραιά εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

iefimerida

Ο αξιωματικός του Λιμενικού που ελέγχεται για τις ενέργειές του στην υπόθεση του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, προήχθη σε υψηλόβαθμη θέση,.

iefimerida

«Καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο έχει τεκμηριωθεί από μία νέα αρχική μελέτη. Αυτό έχουμε καταλάβει. Και ορθώς έγινε αυτή η εκκένωση» σημείωσε ο καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών ΕΜΠ, Κώστας Σπυράκος, αναφερόμενος στα προβλήματα στατικότητας του ΟΑΚΑ.

iefimerida

Μείωση 2,2% στους θανάτους - Αυξήθηκαν γάμοι και σύμφωνα συμβίωσης

protothema

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε επαρχιακές οδούς της Καρδίτσας.

iefimerida