Γλυκά Νερά: Η Monopoly στην οποία ο πιλότος «έκρυψε» τα χρήματα

Φωτογραφικό ντοκουμέντο για το πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι των Γλυκών Νερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία δείχνει το πειστήριο 36, το κουτί της Monopoly, στην οποία, όπως ψευδώς κατέθεσε αρχικά ο πιλότος, βρίσκονταν περίπου 10.000 ευρώ που πήραν οι ληστές.

Το προσεκτικά ανοιγμένο και αφημένο στο πάτωμα κουτί του επιτραπέζιου έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι να βλέπουν το …χάος όταν ερευνούν το σκηνικό μιας ληστείας. Διαπίστωσαν επίσης ότι τα υπόλοιπα επιτραπέζια παιχνίδια του ζευγαριού ήταν τακτοποιημένα στη θέση τους.

...

Δείτε επίσης

Η διοργάνωση έγινε από την Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου και το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ με την πολύτιμη αρωγή και αιγίδα του Δήμου Δυτικής Σάμου αλλά και της τοπικής λέσχης ιστορικών οχημάτων του νησιού με 18 στις 50 συμμετοχές

protothema

Μια βόλτα που περιλαμβάνει θάλασσα και αρχαία. Ευκαιρία να «βουτήξουμε», εκτός από το νερό, και στην ιστορία

athensvoice

Με… μικρά αγρίμια γέμισε το Κέντρο Επανένταξης Αγριων Ζώων, καθώς εδώ και λίγες εβδομάδες ο «Αρκτούρος» φροντίζει τρία αρκουδάκια, δύο λυκάκια και ένα τσακαλάκι, φετινής γέννας, που όλα είχαν την ατυχία να μείνουν ορφανά σε ηλικία μόλις λίγων μηνών.

iefimerida

Ληστεία σε γνωστό μίνι μάρκετ στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες.

newsbomb

Αύριο Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου Χανίων για την επιμέλεια 19χρονου με νοητική στέρηση ο

protothema

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν δέκα σύλλογοι διδασκόντων και διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, φοιτητικοί σύλλογοι και 22 καθηγητές πανεπιστημίου, ζητώντας να ακυρωθεί η ίδρυση των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ).

iefimerida

Ο ήλιος, ο ηλιάτορας, όπως τον είχε περιγράψει και αποτυπώσει στο έργο του ο Οδυσσέας Ελύτης, είναι αυτός π

protothema