Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς που εμπλέκονταν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών

Δυο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αθήνα εμπλέκονται σε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών, αλλά και αναβολικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Αθήνας, καθώς και στις παραλιακές ακτές Λάρισας και Πιερίας στο διάστημα του καλοκαιριού! Κατά τις έρευνες που έκαναν στα σπίτια των δυο αστυνομικών στην Αθήνα οι συνάδελφοί τους της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, κατασχέθηκαν 21 χάπια άγνωστης σύστασης που εστάλησαν για χημική ανάλυση και ένας τρίφτης. Ωστόσο, οι δυο αστυνομικοί δεν συνελήφθησαν και δεν ...

Δείτε επίσης

Τα μαχητικά αναμένεται να βρίσκονται το μεσημέρι στη βάση της Τανάγρας

lifo

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση που αφορά τόσο την προστασία της δημόσιας ασφάλειας όσο και στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης, προχωράει ο Δήμος Ελευσίνας με την υπογειοποίηση του δικτύου ρεύματος

in.gr

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των ξενοδοχείων 3 αστέρων εισάγονται στον αναπτυξιακό νόμο, όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

iefimerida

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι, έξω από το κτήριο της ΑΣΟΕΕ συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας πέτρες και μάρμαρα.

popaganda

Ο κοροναϊός έχει επιφέρει πάνω από 22 χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα. Πώς εξηγείται η εικόνα των τελευταίων ημερών, τι λένε οι ειδικοί.

in.gr

Αυξημένη κατά 155,2%, σε σχέση με το 2020, ήταν το 2021 η κίνηση επιβατών στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογι

protothema

Η έρευνα για την έκρηξη γίνεται πλέον από το τμήμα δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας, ενώ νωρίτερα είχε αναλάβει η ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής.

in.gr