Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό: Κορονοπάρτι μέχρι τελικής πτώσης στο Μετς - Δείτε βίντεο

Πάρτι σε υπόγεια αποθήκη στην περιοχή του Μετς πραγματοποιήθηκε, με τις εικόνες να παραπέμπουν σε εποχές προ πανδημίας.Στην αποθήκη μπήκαν φωτορυθμικά ώστε ο χώρος να θυμίζει κανονικό κλαμπ. Οι σαμπάνιες έρρεαν άφθονες, ενώ έπαιζε στη διαπασών και ελληνική μουσική.Το πάρτι ξεκίνησε περίπου στις 10 το βράδυ και κράτησε μέχρι το πρωί. Η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ήταν τεράστια και φυσικά δεν τηρήθηκε κανέναν μέτρο προστασίας.Λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στην ΠάτραΣτην Πάτρα μπήκε λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ που έπαιζε μουσική. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και μάλιστα φαίνεται ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που καταπατούνται τα μέτρα. Γράψτε ...

Δείτε επίσης

Παραμένει σε ισχύ η notam για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας

protothema

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για τον γιο του, τα νεκρά παιδιά αλλά και για την Ρούλα Πισπιρίγκου

newsbomb

Η ευλογιά των πιθήκων έχει σημάνει συναγερμό στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα, με αποτέλεσμα να συζητείται ο εμβολιασμός των πολιτών.

iefimerida

Παράταση έως τέλος Ιουνίου των αεροπορικών οδηγιών με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

iefimerida

Παράταση αεροπορικών οδηγιών έως τέλος Ιουνίου με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

newsbomb

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων και αποδέσμευση της ΕΛ.ΑΣ από τη διενέργεια επιδόσεων εγγράφων

in.gr

Δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, ούτε  απειλούνται επιχειρήσεις και κατοικίες

protothema

Η ευλογιά των πιθήκων έχει σημάνει τον συναγερμό στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα με αποτέλεσμα να συζητείται ο εμβολιασμός των πολιτών.

iefimerida