Κίνηση στους δρόμους: Με δυσκολία οι μετακινήσεις σε Κηφισό και Κηφισίας

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν για άλλο ένα πρωινό οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό καθώς η κίνηση είναι αυξημένη ενώ κατά τμήματα υπάρχει και σημαντικό μποτιλιάρισμα. Όπως φαίνεται στον χάρτη της Google, προβλήματα υπάρχουν και στη Λ.Κηφισίας στην άνοδο από Νέο Ψυχικό μέχρι Χαλάνδρι και στην κάθοδο από ο Μαρούσι μέχρι Νέο Ψυχικό. Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αττικής Η κίνηση στουε δρόμους ώρα 8:15: } else { ...

Δείτε επίσης

«Όλα έγιναν κατόπιν εορτής», κατέθεσε στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος.

iefimerida

«Όλα έγιναν κατόπιν εορτής», κατέθεσε στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος.

iefimerida

Έληξε, σήμερα (23/3), κατόπιν απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής Σπουδαστών Δραματικών Σχολών, η κατάληψη στο κτήριο Τσίλλερ, με την εξέλιξη αυτή ν' αποτελεί έναυσμα για την άμεση επανεκκίνηση των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου και για την ομαλή επαναλειτουργία του διοικητικού και τεχνικού έργου στο κτήριο.

iefimerida

Τέμπη : Στον εφέτη-ανακριτή όλα τα έγγραφα για την επικινδυνότητα το σιδηροδρομικών διαδρομών

newsbomb

Ξεσπάει ο πατέρας του 32χρονου που ψάχνει τη σύντροφό του και το παιδί τους, «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου»

newsbomb

Ο δικαστικός πραγματογμώμονας, στην κατάθεσή του στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αναφέρθηκε ξανά στην αναγκαιότητα της εισήγησης για την απομάκρυνση των κατοίκων, που δεν δόθηκε ποτέ.

in.gr

Πώς λειτουργούσε αυτή η αίρεση και πώς την εκμεταλλεύτηκε το δίκτυο υποστήριξης της κατασκόπου.

in.gr

Δείτε όσα συζήτηση η ιστορικός και καθηγήτρια του ΕΚΠΑ με τον φιλόσοφο στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

protothema