Κιβωτός του Κόσμου: Δωρεές έγιναν μεζονέτα στη Ραφήνα από τον πατέρα Αντώνιο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά μεγέθη της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά και την περιουσία που φαίνεται να κατάφεραν να αποκτήσουν πρεσβυτέρα και πατέρας Αντώνιος. Σύμφωνα με το Mega, μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο των Aρχών έχει μπει μία μεζονέτα εμβαδού 105,5 τετραγωνικών μέτρων, στη Ραφήνα το οποίο ανήκει στην πρεσβυτέρα και στον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο στο συμβόλαιο φαίνεται πως η οικία αγοράστηκε στο όνομα της «Κιβωτού». } else { ...

Δείτε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ στην Τουρκία από τον υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος Αθανάσιο Μπαλάφα, ο οποίος είπε πως η ελληνική αποστολή ήταν η πρώτη που έφτασε στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.

iefimerida

Τους σκοτεινούς σκοπούς των δύο Ελλήνων ηλικίας 67 και 36 χρόνων προσπαθούν να εξακριβώσουν οι Αρχές

protothema

Συγκλονίζουν οι περιγραφές μίας Τουρκάλας, της Ελίφ Ναρίν, για τους συγγενείς και τους φίλους της που είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο σεισμός στην Τουρκία.

iefimerida

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρεών οχημάτων σε Βοιωτία και Εύβοια

lifo

Τι  έδειξε έρευνα που πραγματοποιήσε το Χαμόγελο του Παιδιού με τους μαθητές-εθελοντές του Yousmile για τις συζητήσεις παιδιών με ενήλικους σε πλατφόρμες του διαδικτύου

protothema

Μια μεγάλη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθεια ετοιμάζει για τη σεισμόπληκτη Τουρκία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

iefimerida

Αγνωστοι δράστες μαχαίρωσαν 20χρονο, χθες το βράδυ, στην είσοδο εμπορικού κέντρου, στο Μαρούσι.

iefimerida

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφόρηση για κάθε σημείο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, όπως τα στοιχεία του διαχειριστή, τη διαθεσιμότητα, τον αριθμό των ρευματοδοτών και τον τύπο του φορτιστή, έχουν πλέον οι πολίτες, καθώς τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή «reCharge».

iefimerida