«Κιβωτός του Κόσμου»: Σφαγείο και μίνι μάρκετ λειτουργούσαν μέσα σε δομές - ««Δεν πηγαίναμε σχολείο! Δουλεύαμε για να αγοράσουμε πράγματα» (Video)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με τα στοιχεία που έρχονται συνέχεια στο φως να σοκάρουν. Ενώ, αυτός είναι ο ιερέας υποστηρικτής του πατέρα Αντώνιου. Όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS, εντός της δομής του Βόλου λειτουργούσε… σφαγείο όπου 15χρονα αγόρια έκαναν τους εκδορείς. Όπως φαίνεται από βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, δύο 15χρονα αγόρια, υπό την καθοδήγηση ενός παιδαγωγού, με μεγάλα μαχαίρια προσπαθούν να καθαρίσουν ένα ανρί. Μέσα στην «Κιβωτό» λειτουργούσε μίνι μάρκετ - «Δουλεύαμε για να αγοράσουμε πράγματα» Μία ακόμη αποκάλυψη έρχεται να τραντάξει τα ήρεμα νερά στα οποία έπλεε η «Κιβωτός του Κόσμου».Μέσα τη σωρεία ...

Δείτε επίσης

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι τοπικές χιονοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στη χώρα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (9/2).

iefimerida

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου

lifo

Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

protothema

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο παρά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

iefimerida

Το δικαστήριο επέβαλε στον Πέτρο Φιλιππίδη ποινή κάθειρξης έξι ετών για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας και ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της τρίτης καταγγέλλουσας.

iefimerida

Αναμένεται η απόφαση για το αν θα του χορηγηθεί αναστολή ή θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή

protothema

Σε ποινή φυλάκισης 8 ετών κατά συγχώνευση καταδίκασε το Δικαστήριο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

in.gr