Κλήρωση Τζόκερ (2/10): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 600.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (2/10) η κλήρωση του Τζόκερ (2500) που μοιράζει στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας 600.000 ευρώ. Δείτε επίσης: Τζόκερ: Βρέθηκε ο υπερτυχερός - Κερδίζει πάνω από 4,1 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 24, 44, 39, 30, 5 και Τζόκερ το 10. Σύστημα Διανομής Κερδών Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών: Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει. Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1). Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία ...

Δείτε επίσης

Τραγωδία σημειώθηκε στη βόρεια Εύβοια με έναν ποδηλάτη να βρίσκει τραγικό θάνατο όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στο δρόμο Πευκί-Ιστιαία έξω από το Ασμήνιο.

iefimerida

Νεκρός βρέθηκε ένας συνταξιούχος Αστυνομικός σε χωράφι στην Πάτρα.

newsbomb

Τον αναζητούσαν οι δικοί του

protothema

Η απεργιακή κινητοποίηση αφορά οικονομικά και εργασιακά αιτήματα

protothema

Η «Κιβωτός του Κόσμου» μοίραζε έγγραφο στους παιδαγωγούς της, στο οποίο περιγράφεται πώς θα αντιμετωπίζεται η παραβατική συμπεριφορά των παιδιών.

in.gr

Σε αποκαλυπτικό έγγραφο περιγραφόταν η «γραμμή» που έπρεπε να ακολουθηθεί στην οργάνωση

protothema

Την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στη σκηνή του Ρεξ, «Τα φώτα της πόλης»,  παρακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέττυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά.

iefimerida