Κορονοϊός: «Καμπανάκι» στο ΕΣΥ για την αύξηση των εισαγωγών

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζουν οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να τονίζουν πως η έξαρση κρουσμάτων ήρθε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, εξαιτίας και της μετάλλαξης Δέλτα. «Καμπανάκι» για την μείωση των εμβολιασμών και την αύξηση των εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία, που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα, έκρουσε ο Μάριος Λαζανάς Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος. ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Διπλές αυξήσεις στις συντάξεις για 8 κατηγορίες ασφαλισμένων ...

Δείτε επίσης

Στην άνιση αναμέτρηση με τις φλόγες, στα μέτωπα της πυρκαγιάς από την Αρχαία Ολυμπία ως τη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια, αλλά και σε κάθε φωτιά που καίει τις τελευταίες μέρες στη χώρα έχουν ριχτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις.

iefimerida

Θα αναφερθεί στις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη

athensvoice

Επίσημη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για όλα τα μέτωπα της φωτιάς στις 21:00.

iefimerida

Το πύρινο μέτωπο κινείται ανεξέλεγκτα καθώς αυτή την ώρα οι φλόγες έχοντας περάσει από Δροσοπηγή και Κρυονέ

protothema

Τη συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικώς προς τον δοκιμαζόμενο από τις πυρκαγιές ελλην

protothema

Για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου φωτιάς κλείνουν Πάρκα και Άλση, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

iefimerida

Τους λόγους για τους οποίους πλέον ξεσπούν τόσες πολλές φωτιές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, εξηγεί ένας άνθρωπος που δίνει από κοντά και σε μεγάλη συχνότητα τη μάχη με τις φλόγες.

iefimerida

Τα εναέρια πλανά από το τεράστιο μέτωπο της Ηλείας δείχνει το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο νόμος Ηλείας από τη φωτιά.

newsbomb