Κορωνοϊός: Πρόταση στην Ελλάδα για το ρωσικό εμβόλιο - «Πόρτα» της ΕΕ σε Johnson & Johnson

Εξελίξεις υπάρχουν στο «μέτωπο» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού για την χώρα μας, με τη Ρωσία να μας κάνει πρόταση να παράξουν οι εγχώριες φαρμακευτικές εταιρείες σκευάσματα από τη δική της πατέντα. Οι κοινοβουλευτικές ομάδες φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας συναντήθηκαν και ο αναπληρωτής πρόεδρος επιτροπής της Κρατικής Δούμα Παβέλ Φεντίαεφ, ενημέρωσε για το θέμα, τη στιγμή που αναζητάται το από πού προήλθε ο ιός. «Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, παρότι διεξήχθη διαδικτυακά. Η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη σχέδια για ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία. Συζητήσαμε το θέμα κοινών πρότζεκτ στο τομέα της γεωργίας, της βιομηχανίας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ...

Δείτε επίσης

Ένας 34χρονος συνελήφθη, την Πέμπτη το μεσημέρι σε κοντινή Κοινότητα της Λαμίας, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

newsbomb

Η ενίσχυση και η αξιοποίηση των ορεινών προορισμών βρέθηκε στο επίκεντρο της 1ης συνάντησης εργασίας των προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων-Μελών Ορεινής-Ηπειρωτικής Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

iefimerida

Γλυκά Νερά: Σε έκτακτη ενημέρωση, η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και πως έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης

flash

Γλυκά Νερά: Ψύχραιμος και αμίλητος, με λευκό αλεξίσφαιρο και μάσκα, οδηγείται τώρα στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σε βάρος του.

flash

«Η δέσμευσή μου για ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας καθολικό, δημόσιο, αλλά και ποιοτικό ισχύει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ», τόνισε από την Περιφέρεια Ηπείρου ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στα Ιωάννινα .

athina984