Κρήτη: Αίσιο τέλος στον εντοπισμό του κτηνοτρόφου

Αίσιο ήταν το τέλος για τον 72χρονο άνδρα που αγνοούνταν στην περιοχή Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου, καθώς βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης σώος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος, που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε στο μιτάτο του, από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, στη θέση Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου στην Τοπική Κοινότητα Ξενιάκου Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται στα όρια μεταξύ των νομών Ηρακλείου - Λασιθίου. 

Η κινητοποίηση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση

Στην επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού του 72χρονου που διήρκησε τρεις ώρες, έλαβαν μέρος έξι άνδρες της ΕΜΑΚ και ένα ερπυστιοφόρο της Πυροσβεστικής.

Ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του, έπειτα  από την επιχείρηση των στελεχών της Πυροσβεστικής και αυτή ...

Δείτε επίσης

Αλλαγή σκυτάλης έγινε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες.

iefimerida

Οδηγός για την αντιμετώπιση της βίας και της παρενόχλησης στην εργασία

athensvoice

Ως απαράμιλλος μετρ του κατασκοπικού θρίλερ, ο John le Carré υφαίνει την πλοκή του μυθιστορήματος «Το τραγο

protothema

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών , λαμβάνοντας υπόψιν ότι σε χώρες του εξωτερικού η πρώτη αναμνηστική (3η) δόση αποτελεί προϋπόθεση για την παρακολούθηση...

newsbomb

Ο μύκητας εντοπίστηκε σε τυχαίο εργαστηριακό έλεγχο

athensvoice

Η ομάδα της κυρίας Στενιώτη καταλαμβάνει όχι μόνο την πρώτη θέση στην σταυροδοσία μεταξύ των συναδέλφων της αλλά και την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εκλέγονται 8 σύμβουλοι από την ομάδα της

protothema

Ξεσπούν οι κάτοικοι του Πύργου Ηλείας για τις ομάδες ατόμων που βασάνισαν τον Θύμιο και τον οδήγησαν να εξαφανιστεί από προσώπου γης φοβούμενος για τη ζωή του.

newsbomb