Νέα Σμύρνη: Μεγάλη φωτιά σε εστιατόριο που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας

Συναγερμός στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας.Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη.Για την κατάσβεσή της έχει κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη 10 πυροσβέστες, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τι αλλάζει στο Ε9 -Επικαιροποιείται το περιεχόμενο της δήλωσης στοιχείων ακινήτωνΗ Χ. Τρικούπη ...

Δείτε επίσης

Ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για τον θάνατο 81χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας κρουαζιερόπλοιου, με σημαία Ολλανδίας.

iefimerida

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένονται την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του meteo.gr για τον καιρό.

iefimerida

Επί ποδός βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Μεσαρά, στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα της Δευτέραςσε χορτολιβαδική έκταση.

iefimerida

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση 34χρονης από το Καμερούν.

iefimerida

Αυξήθηκαν οι γάμοι, τα σύμφωνα συμβίωσης αλλά και τα διαζύγια

lifo

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση 34χρονης από το Καμερούν.

iefimerida

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένονται την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του meteo.gr για τον καιρό.

iefimerida

Αυστηροποίηση του ΚΟΚ για συγκεκριμένες παραβάσεις - Οι άλλες προτεραιότητες του υπουργείου

lifo