Οι δικαστές καταγγέλλουν την ύπαρξη ομάδων πίεσης επηρεασμού του έργου τους

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ότι έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο «ομάδες πίεσης» με αποκλειστικό σκοπό να επηρεάσουν με τρόπο αθέμιτο δικαστικούς λειτουργούς που κρίνουν υποθέσεις οικογενειακής φύσης, ιδίως επιμέλειας ανηλίκων τέκνων, ενώ παράλληλα στοχοποιούν δικαστές, καταρτίζουν «μαύρες λίστες» και παράλληλα δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό.Παράλληλα, η ΕΔΕ υποδεικνύει -υπό την μορφή γνώμης- στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «τηρώντας μια ελάχιστη ηθική και δεοντολογία», να είναι «ιδιαίτερα προσεκτικά στην δημοσίευση τέτοιων συκοφαντικών επιστολών».Ειδικότερα, η ΕΔΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:«Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί στο διαδίκτυο «ομάδες πίεσης» με αποκλειστικό σκοπό να επηρεάσουν με τρόπο ...

Δείτε επίσης

Στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας διακομίστηκαν δύο πολίτες που βοηθούσαν στην κατάσβεση της φωτιάς και τραυματίστηκαν κατά την κατάσβεση.

iefimerida

Στην οδό Αριστοφάνους 12, στου Ψυρρή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και βλέπουν τον τόπο τους να φλέγεται.

iefimerida

Το Συνταγματικό Συμβούλιο της Γαλλίας επικύρωσε τον νόμο με τον οποίο εγκαθιδρύεται το υγειονομικό πάσο και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών, δύο μέτρα-κλειδιά της στρατηγικής κατά της Covid-19 του Εμανουέλ Μακρόν, όμως που προκαλούν ολοένα και περισσότερες διαμαρτυρίες στους δρόμους.

iefimerida

Δύσκολα είναι τα πράγματα με τη φωτιά που αναζωπυρώθηκε στη Βαρυμπόμπη και καίει στην Ευρύτερη περιοχή, ενώ μια από τις απειλές που δημιουργεί έχει να κάνει και με την επίδραση που μπορεί να έχει στην ηλεκτρική αυτάρκεια.

iefimerida

Εκατό περίπου στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης κατέκαψε φωτιά στην Καρδιτσομάγουλα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι.

iefimerida

Αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει επίσημη ενημέρωση για τις φωτιές που κατακαίνε πολλές περιοχές όλης της Ελλάδας.

iefimerida

Ενώ η φωτιά καίει όλο και μεγαλύτερη δασική έκταση στην Εύβοια, με τις φλόγες να απειλούν την Αγία Άννα, ο απεσταλμένος του iefimerida.gr, Κώστας Καντούνης, καταγράφει την εικόνα που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο χωριό Ροβιές.

iefimerida