Πανελλαδικές 2023: Δείτε βίντεο με τις απαντήσεις στα θέματα των Μαθηματικών για τα ΕΠΑΛ

Στο δεύτερο κατά σειρά μάθημα, και πιο συγκεκριμένα στα Μαθηματικά (Αλγεβρα), εξετάστηκαν στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα Σάββατο, οι υποψήφιοι των επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). } else { console.log(`refresh of ${code} ignored. `) } ...

Δείτε επίσης

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Σεπτεμβρίου, στην Αργυρούπολη.

iefimerida

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους στο Σωτήριο Λάρισας, προκειμένου να απομακρυνθούν προς Λάρισα λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Elias.

iefimerida

Ο Ευάγγελος Πατέστας είχε εξφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου από την περιοχή της Κυψέλης

protothema

Ακραία ένταση επικράτησε στα δικαστήρια του Ναυπλίου όπου εκδικάστηκε η πρωτοφανής υπόθεση που αφορά τον απερχόμενο δήμαρχο Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρο, που πέταξε σακούλα με σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του, Δημήτρη Ορφανού.

iefimerida

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο

protothema

Τι ισχύει για το 3ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό Σχολείο της Γιάννουλης, το Νηπιαγωγείο Δασοχωρίου και το Γυμνάσιο-Λύκειο Φαλάνης

protothema

Προφυλακίστηκαν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., σε Ίο και Αττική, που σε βάρος τους είχαν σχηματιστεί δικογραφίες για πληθώρα παραβάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

iefimerida