Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου σύμφωνα με το εορτολόγιο! Να υπενθυμίσουμε ποιοι γιόρταζαν Τετάρτη 4 Αυγούστου Χριστιανικό Εορτολόγιο Ορθόδοξη Εκκλησία †  Iερομάρτυρος Φαβίου (Φαβιανού) επισκόπου Ρώμης. †  Μάρτυρος Ευσιγνίου. †  Μαρτύρων Καττιδιανού και Καττιδίου των αδελφών και Σόλεβ, του Αιγυπτίου. †  Της αγίας μάρτυρος Ιάς. †  Ευθυμίου Πατριάρχου Κων/πόλεως καί Θύρσου επισκόπου Καρπασίας. †  Αγίας Νόννας, μητρός του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. †  Ευγενίου οσίου του Αιτωλού. Καθολική Εκκλησία †  Αγίου Αβελ της Ρεμς. †  Θαδδαίου,του εκ των Εβδομήκοντα Αποστόλων. †  Αγίου Αφρα. †  Αγίου Εμύγδιου, προστάτη από τους σεισμούς. †  Παπών Χορμίσδα και Σίξτου Β’. †  Αγίου Οσβάλδου. ...

Δείτε επίσης

«Να καταδικαστούν ξανά, να μείνουν στη φυλακή για πάντα. Να μην αφήσουμε κανλενα περιθώριο στην προεκλογική περίοδο να σηκώνουν κεφάλι οι φασίστες», σημειώνει η ΚΕΕΡΦΑ, στο κάλεσμά της έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

in.gr

Το πλέγμα των πολιτικών που σχεδιάζει και υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας για την υποστήριξη των πολιτών που διαβιούν σε συνθήκες έλλειψης στέγης και ακραίας φτώχειας, παρουσίασε ο γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, στη συνάντηση του δικτύου EUROCITIES

in.gr

Παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

protothema

Ιωάννινα : Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στη χαράδρα του Βίκου, για την διάσωση ενός ζευγαριού τουριστών από το Ισραήλ.

newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκεται φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας...

zougla

Τα προβλήματα της καθημερινότητας και οι ανησυχίες των πολιτών για το κύμα ακρίβειας αναδεικνύει το δεύτερο μέρος των δημοσκοπήσεων της Marc και της Alco.

iefimerida

Κρήτη : Στο Ηράκλειο εσπευσμένα μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης μια 34χρονη γυναίκα από τη Σαντορίνη.

newsbomb