Στη Γλυφάδα έφτιαξαν ένα «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ, μέσα σε μπαλόνι -Τι είναι [εικόνες]

Αυτές τις μέρες παραδίδεται σε όλους τους κατοίκους της Γλυφάδας -και όχι μόνο στα μέλη των αθλητικών σωματείων- το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ που έρχεται από το μέλλον! Ένα μπαλόνι ασφαλές, λειτουργικό, οικονομικό, μια κατασκευή έξυπνη και πρωτότυπη έρχεται να προστεθεί στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή κάτω από το Γκολφ. Αποτελούνται από δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και τρία γήπεδα μπάσκετ. «Μία φωτογραφία, χίλιες μπάλες μπάσκετ! Επιτρέψτε μου την παράφραση στο γνωστό λογοπαίγνιο, γιατί ο ενθουσιασμός και η χαρά μας είναι πραγματικά μεγάλη: Το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας μας, το πρωτότυπο και καινοτόμο «μπαλόνι», είναι σχεδόν έτοιμο», ...

Δείτε επίσης

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο παρά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

iefimerida

Το δικαστήριο επέβαλε στον Πέτρο Φιλιππίδη ποινή κάθειρξης έξι ετών για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας και ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της τρίτης καταγγέλλουσας.

iefimerida

Σε ποινή φυλάκισης 8 ετών κατά συγχώνευση καταδίκασε το Δικαστήριο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

in.gr

Αναμένεται η απόφαση για το αν θα του χορηγηθεί αναστολή ή θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή

protothema

Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό ενός 90χρονου στον οικισμό Παρθένι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

iefimerida

Τους άνδρες της ΕΜΑΚ ευχαρίστησε στα ελληνικά η 20χρονη Αϊρίν αφού την απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια κτιρίου στο Χατάι της Τουρκίας.

iefimerida