Θήβα: Πέταξαν πέτρες και έσπασαν παρμπρίζ λεωφορείου

Επίθεση σε διερχόμενο οδηγό λεωφορείου με πέτρες πραγματοποίησε ομάδα Ρομά, στις 12:00 περίπου το πρωί, στη «γέφυρα του τρόμου» στο Πυρί Θήβας.

Ο άτυχος οδηγός είναι ιδιοκτήτης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θήβας, ο οποίος είχε αγοράσει μονάχα τρεις ημέρες προτού το λεωφορείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόλαβε να κάνει ούτε ένα δρομολόγιο πριν του σπάσουν το παρμπρίζ του λεωφορείου οι ανήλικοι Ρομά.

Συγκεκριμένα όταν ο οδηγός περνούσε από τη «γέφυρα του τρόμου» μια ομάδα ανήλικων Ρομά εμφανίστηκε και άρχισε να πετάει πέτρες στο διερχόμενο λεωφορείο, με απότοκο μια εξ αυτών να το πετύχει και να ραγίσει το παρμπρίζ, κάτω δεξιά, του οχήματος.

Παρά το ...

Δείτε επίσης

Από το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες στους 63 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας προκειμένου να προσέλθουν οι δικηγόροι για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων.... δικηγόροι Eκλογές

zougla

Βουγιουκλάκη, Ντενέβ, Μελίνα, Καλατράβα, Καϊτέλ, Αγγελόπουλος, Μαρινέλα, Γκάλης - Από το εστιατόριο του 74χρονου Γιάννη Αλεξίου πέρασαν και έφαγαν όλοι

lifo

Ένας ιερέας από την Κοζάνη στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και δηλώνουν δύσπι

protothema

Την επανάληψη όσων ζήσαμε με την «Δέλτα» εκτιμά πως θα έχουμε και με την παραλλαγή «Όμικρον» ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

iefimerida

Μια 32χρονη διασωληνωμένη με κορονοϊό από την Θεσσαλονίκη γέννησε και βγήκε από τη ΜΕΘ

newsbomb

Την επανάληψη όσων ζήσαμε με την «Δέλτα» εκτιμά πως θα έχουμε και με την παραλλαγή «Όμικρον» ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

iefimerida