Τζόκερ: Η κλήρωση 2525 για 4.700.000 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Σήμερα στην κλήρωση τζόκερ 2525 του ΟΠΑΠ (Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022) θα μοιράσει περισσότερα από 4.700.000 ευρώ στους τυχερούς.Με το μυαλό στην σημερινή κλήρωση τζόκερ, (Τρίτη 29/11/2022, αριθμός κλήρωσης 2525). Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ και τις μεγάλες κληρώσεις που έδωσαν μέχρι και 6,9 αλλά και 7,7 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι υπερτυχεροί του Τζόκερ αναμένεται να να είναι πάνω από 4.700.000 ευρώ. Εάν θέλετε να δείτε ποιοι αριθμοί έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στην πεντάδα βάσει των επίσημων στοιχείων, μπορείτε να τα βρείτε στο www.opap.gr από τις χιλιάδες κληρώσεις.Εδώ θα δείτε τους ...

Δείτε επίσης

Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον γνωστό τράπερ που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι.

iefimerida

Οι «προσωπικοί λόγοι» του καλλιτέχνη που οδήγησαν στην αναβολή της χθεσινοβραδινής συναυλίας του

in.gr

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Κινητικότητα μάγματος εντόπισαν οι επιστήμονες – Τι λένε για την πιθανότητα μελλοντικής έκρηξης

newsbomb

«Βοηθήστε γιατί θα υπάρξουν κι άλλα θύματα σαν τον Ζακ», είπε η μητέρα του στην ακρόαση

lifo

Η συναρπαστική ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, του εθνικού ευεργέτη από τα Ψαρά που έφτασε μέχρι την αυλή της μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.

iefimerida

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με γεμάτο πιστόλι στο Αγρίνιο - Πήγαινε για συναυλία και έπεσε σε έλεγχο.

newsbomb

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχει μεταφερθεί από το πρωί ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» στην υπόθεση Novartis, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται στην υπόθεση της εξαπάτησης επιχειρηματιών.

iefimerida

«Εμείς όταν μας δοθεί η δυνατότητα με βάση τον νόμο θα υποβάλουμε νέο αίτημα για την αποφυλάκιση»

in.gr