Αιγόκερως

Την Δευτέρα υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια, γεγονός που σε ενεργοποιεί και σου χαρίζει αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 6/3 γίνεσαι πιο παραγωγικός, θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δουλέψεις σκληρά για όσα προσπαθείς να εδραιώσεις σε επίπεδο επαγγελματικών, αλλά και προσωπικής εξέλιξης, αφού η ανάγκη για αλλαγή είναι έντονη. Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα θα είναι αυξημένες και ...

Δείτε επίσης

Η μετακίνηση την Δευτέρα του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο ως 4/6 βγάζει μεγαλύτερο άγχος μέσα στην καθημερινότητα, δυσχεραίνοντας αρκετά την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους βγάζουν μια κάποια δυσκολία στην συνεννόηση, κουράζοντας σε νοητικά και ενεργειακά, με την οργάνωση του χρόνου σου να είναι πολλή σημαντική για να μην τα «φτύνεις» μέσα στο 24ωρο.

cosmictelegram

Στην αρχή της εβδομάδας (23/5), ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται μέχρι τις 4/6 στον Ταύρο, ανασύροντας μνήμες και ανασφάλειες του παρελθόντος, σε μια ασυνείδητη προσπάθεια να σε κάνει να τις αντιληφθείς στην τωρινή φάση ζωής σου, ώστε να μπορέσεις εν συνέχεια να τις αφήσεις οριστικά πίσω σου. Αυτό ακούγεται απλό, όμως σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού το συναίσθημα που γεννάται δεν μπορεί να «δουλευτεί» επιφανειακά, με αποτέλεσμα να νιώθεις «πεσμένος» ώρες ώρες, ίσως ακόμα και «εξαντλημένος» ενεργειακά, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά με τρίτους.

cosmictelegram

Η «μετάβαση» του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα ως 4/6 θέλει «διπλωματία» και προσεκτικότερη προσέγγιση στην επικοινωνία με σύντροφο, συνεργάτες, αδέρφια, κ.λπ. Το «τι εννοεί άραγε ο ποιητής» θα επανέρχεται συχνά πυκνά στο μυαλό σου, κάνοντας σε να γελάς νευρικά και εσύ όμως μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τα κατάλληλα λόγια ανά περίσταση, για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Ένα backup στα αρχεία του υπολογιστή σου θα ήταν μια καλή ιδέα, ενώ μπορεί να προκύψουν και καθυστερήσεις αναφορικά με σχέδια των επαγγελματικών ή σχετικά με τις σπουδές σου, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία.

cosmictelegram

Kαθώς ο ανάδρομος Ερμής αλλάζει ζώδιο την Δευτέρα, περνώντας στον Ταύρο ως 4/6, είναι πιθανόν να έχεις επιστροφές προσώπων από το ερωτικό, φιλικό ή και επαγγελματικό παρελθόν σου. Μπορεί για παράδειγμα ένας πρώην να προσπαθήσει τώρα να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί σου, ζητώντας «μετανιωμένος» μια δεύτερη ευκαιρία ή αντίθετα να πάρεις εσύ μια τέτοια απόφαση, κάνοντας κάποιες κινήσεις προς αυτή την πλευρά, αν και καλό θα ήταν να ζυγίσεις πρώτα αν κάτι τέτοιο όντως αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου.

cosmictelegram

Με τον ανάδρομο Ερμή να εγκαταλείπει το ζώδιο σου και να «πισωγυρίζει» την Δευτέρα στον Ταύρο ως 4/6 μπαίνεις σε μια φάση «εσωτερικού διαλόγου», όπου προτιμάς να επεξεργάζεσαι τα πράγματα κάπως πιο «μυστικά», χωρίς να μοιράζεσαι όλες τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου με τους άλλους.

cosmictelegram

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει την πορεία του παίρνοντας τώρα θέση απέναντι σου στον Ταύρο ως τις 4/6, φέρνοντας μπλεξίματα και δυσκολίες στην επικοινωνία μέσα σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Ουσιαστικά έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα του εφέ «χαλασμένου τηλεφώνου» στην καθημερινότητα σου, όπου άλλα εννοείς και άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω σου, γεγονός που βγάζει εκνευρισμό και τάση για παρεξηγήσεις.

cosmictelegram

Η τελευταία εβδομάδα της Άνοιξης ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή να περνά την Δευτέρα στον Ταύρο ως 4/6, επηρεάζοντας τώρα τον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας σε «αντιμέτωπο» με διάφορα ευτράπελα και σχετικές «αναποδιές».  Σχέδια και πρότζεκτς μπορεί να αναβληθούν, να καθυστερήσουν ή να βγάλουν «χίλια δυo» εμπόδια, ενώ η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους, συναδέλφους, πελάτες, όπως επίσης και τα διλήμματα αναφορικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις από’ δω και κάτω είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της διέλευσης.

cosmictelegram

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ο ανάδρομος Ερμής «μετακομίζει» ζώδιο (23/5) και περνά στον Ταύρο ως 4/6 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Απλήρωτοι λογαριασμοί, παλιά χρέη προς το δημόσιο, την εφορία, θέματα δανείων, διατροφών θα σε απασχολήσουν τώρα περισσότερο, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και εμπόδια σε σχέση με κληρονομικά, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, με τις συνθήκες να μην είναι κατάλληλες για επενδύσεις.

cosmictelegram