Αιγόκερως: Εβδομαδιαία πρόβλεψη | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωρβίου 2022

«Eyes on the prize» αυτήν την εβδομάδα, με το prize being τον τομέα της καριέρας σου, όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι αυξάνει τη φιλοδοξία και τη διάθεσή σου να βγεις μπροστά, να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να πετύχεις τα objectives σου, τηρώντας τα υψηλά στάνταρ που πάντα απαιτείς από ...

Δείτε επίσης

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; ΚριόςΗ εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες

tlife

Τελειώνουμε με τον Νοέμβριο και πατάμε τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων. Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου

tlife

Η τρίτη βδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινά με ευχάριστα νέα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, να δίνει εύνοια επικοινωνιακά, σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων, εμπορικών συναλλαγών, διαπραγματεύσεων, αλλά και ενδεχόμενων υπογραφών νέων συμβολαίων και συμφωνιών. Η όψη αυτή μπορεί,επίσης, να φέρει κάποια θετική είδηση/εξέλιξη σε θέματα σπουδών αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία−π.χ.

cosmictelegram

Χρόνια Πολλά! Με καλά νέα ξεκινά η εβδομάδα, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, φέρνει μια αισιοδοξία σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού παρά τα όσα μπορεί να αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, δεν «κολλάς» τόσο στο αρνητικό και αισθάνεσαι πιο άνετος με την συναισθηματική διαχείριση, ίσως «κανιβαλίζοντας» τα πάντα με μια παραπάνω αίσθηση χιούμορ. Παράλληλα, η όψη αυτή φέρνει εύνοια σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο, π.χ.

cosmictelegram

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τη θετική όψη Ήλιου-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έντονης συναισθηματικής «αναζήτησης» για κάτι που μπορεί να σε συγκινήσει και πάλι στον ερωτικό τομέα ή αντίθετα σε μια φάση που προσπαθείς να διαχειριστείς με ώριμο τρόπο μια σχέση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της − ίσως εδώ και αρκετό καιρό.

cosmictelegram

Δυναμικά και ελπιδοφόρα ξεκινά η εβδομάδα, τουλάχιστον σε επίπεδο επαγγελματικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, εμπορικών συναλλαγών, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες. Η όψη αυτή μπορεί να βοηθήσει σε συνεντεύξεις για δουλειά, φέρνοντας ίσως και μια πρόταση με καλό οικονομικό αντίκρισμα. Ο Ήλιος εισέρχεται την Τρίτη απέναντι σου στον Τοξότη, για να συναντήσει τον Ερμή και την Αφροδίτη που ήδη βρίσκονται εκεί, κάνοντας τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών προτεραιότητα.

cosmictelegram

Με ευχάριστη δυναμική ξεκινά η βδομάδα, κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσεως, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, να βοηθά σε συναλλαγές στη δουλειά, σε πρακτικές διεκπεραιώσεις με πελάτες, προμηθευτές κ.λπ., αλλά και σε πιθανές νέες προτάσεις συνεργασίας με καλές οικονομικές απολαβές. Ίσως κλείσεις επιτέλους ένα deal που σε παίδευε καιρό, ίσως πάρεις αυτή την προαγωγή/την αύξηση που τόσο λαχταρούσες, ενώ αν έχεις επιχείρηση μπορεί να δεις τον τζίρο σου να αυξάνεται.

cosmictelegram

Η εβδομάδα ξεκινά με μια «νότα» βοήθειας και ευρηματικότητας σε επίπεδο επικοινωνιακής προσέγγισης και διαπροσωπικών σχέσεων, με το τρίγωνο του Ήλιου-Δία απέναντί σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να αξιοποιήσεις για να βάλεις συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, να βολιδοσκοπήσεις την «προθυμία» ή «απροθυμία» ανθρώπων που έχουν λόγο στα πράγματα για να σε στηρίξουν σε μια νέα ιδέα, πρόταση, στόχο, αλλά και να κάνεις την προσέγγισή σου στο φλερτ προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

cosmictelegram