Υδροχόος

Αναδιαμόρφωση της καθημερινότητάς σου ώστε αυτή να καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου, αλλά και να σέβεται τις αντοχές του οργανισμού σου σε καλεί να κάνεις η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Τετάρτη τα ξημερώματα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Ίσως με αυτό το φεγγάρι σου δημιουργηθούν απορίες του τύπου: «μήπως τελικά από την πολλή μου εξυπνάδα και εκτελεστική ...

Δείτε επίσης

Είσαι αρκετά «δημοφιλής» στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9) να σε κάνει «κουκλάκι ζωγραφιστό» –όχι ότι δεν είσαι δηλαδή– στα μάτια των άλλων, ανεβάζοντας τις μετοχές σου στο φλερτ, βοηθώντας σε να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Για να γίνει βέβαια αυτό πρέπει και λίγο να κυκλοφορήσεις, ωστόσο μάλλον θα έχεις τη διάθεση να το κάνεις, λέγοντας «ναι» σε προκλήσεις φίλων, καλέσματα κ.λπ.

cosmictelegram

Χρόνια Πολλά! Η αρχή της εβδομάδας έρχεται με το σύνθημα «αν χαμογελάσεις στη ζωή, μάλλον θα σου χαμογελάσει κι αυτή back» με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9) να σε προτρέπει να το πάρεις όλο λίγο πιο χαλαρά, να κανονίσεις και μια έξοδο με τους φίλους σου, να φτιάξεις αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου κ.λπ. Παράλληλα είναι βοηθητική για να ξαναβρείς την επαφή με το σώμα σου, να το φροντίσεις, να το «αγκαλιάσεις» αποδεχόμενος την εικόνα του, βάζοντας ρεαλιστικούς στόχους στην περίπτωση που αυτή δεν σε ικανοποιεί.

cosmictelegram

Με πρακτικό προσανατολισμό ξεκινάς την εβδομάδα σου, ψάχνοντας λύσεις, φρέσκες ιδέες και εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών και των επαγγελματικών σου με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9). Δεν αποκλείεται μάλιστα να παίξει και κάποια ξαφνική «bonanza» για μερικούς –τα ’χει αυτά τα αναπάντεχα ο Ουρανός βλέπεις– όπως μια νέα πρόταση συνεργασίας, μια θετική απάντηση για μια δουλειά απόρροια ενός επιτυχημένου interview, μια συμφέρουσα εξέλιξη σχετικά με τα οικονομικά της επιχείρησης σου/ με ένα δημιουργικό σχέδιο κ.λπ.

cosmictelegram

Με θετικό τρόπο ξεκινάς την εβδομάδα σου, καθώς το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου (20/9) ανεβάζει τη διάθεση, χαρίζοντάς σου φρέσκες ιδέες στα επαγγελματικά, αλλά και μια αίσθηση «άνεσης» στην ερωτική σου ζωή. Αν βρίσκεται σε σχέση μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, κανονίζοντας κάτι διαφορετικό για δύο, όπως π.χ. έναν αγώνα πάντελ, ένα μασάζ, ένα σεμινάριο αυτογνωσίας για ζευγάρια κ.λπ., ενώ στην περίπτωση που είσαι single έχε τις «κεραίες» σου ανοιχτές, γιατί παίζουν και κεραυνοβόλοι έρωτες.

cosmictelegram

Τα επαγγελματικά και οι υποχρεώσεις τους είναι σε πρώτο πλάνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9) να δίνει ωστόσο γρήγορα αντανακλαστικά, έξυπνες ιδέες, βοηθώντας σε να γίνεις και πιο παραγωγικός. Το σημαντικό είναι ν’ αφήσεις το άγχος κατά μέρος και να χρησιμοποιήσεις το μυαλουδάκι σου –που δόξα τω Θέω το ’χεις και μπόλικο– από το να «πελαγώσεις» με τις όποιες απαιτήσεις και δυσκολίες αντιμετωπίζεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή σου η στάση να σου φέρει «γούρι», αφού θα υπάρξουν και συμφέρουσες προτάσεις συνεργασίας για μερικούς.

cosmictelegram

Με ένα «δωράκι» ξεκινά η εβδομάδα σου, ήτοι το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9), βγάζοντας αμεσότητα και ειλικρίνεια στο συναίσθημα, «αβαντάροντας» την προσωπική σου ζωή. Αν και μάλλον δεν είσαι από τους «ερωτύλους» του ζωδιακού, τώρα τολμάς περισσότερο να δείξεις το ενδιαφέρον σου αλλά και να σαγηνεύσεις με τη γοητεία σου ως άλλος ασβός Pepe le Pew από τα «Looney Tunes». Ίσως «κεραυνοβοληθείς» από μια νέα γνωριμία ή ξαφνιαστείς από την απρόσμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου.

cosmictelegram

Τη θέλεις την «ανανεωσούλα» σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενεργειακά και συναισθηματικά, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να βγάζει όρεξη για ταξιδάκια, εκδρομούλες και εξόδους με την παρέα. Σε κάθε περίπτωση μη «θαφτείς» κάτω απ’ το βάρος της χαρτούρας της δουλειάς και της καθημερινότητας, γιατί ο οργανισμός σου έχει ανάγκη να «ξεδώσει», να δει φίλους, να φλερτάρει και να γελάσει δυνατά. Μάλιστα στο κομμάτι των αισθηματικών μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικοί έρωτες για τους αδέσμευτους.

cosmictelegram

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει να ασχολείσαι αρκετά με πρακτικά θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των οικονομικών σου, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (20/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να φέρνει καλή αντίληψη αλλά και εύνοια σχετικά με φορολογικές τακτοποιήσεις ακινήτων (π.χ. μεταγραφές στο υποθηκοφυλακείο), κληρονομικών, χρημάτων που διαχειρίζεσαι από κοινού με τον άνθρωπό σου, χρημάτων της επιχείρησής σου κ.λπ. Για μερικούς ίσως δείξει και μια κινητικότητα στα επαγγελματικά, φέρνοντας μια νέα δουλειά ή μια δελεαστικά πρόταση συνεργασίας.

cosmictelegram