Αναβολή λόγω COVID-19 για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη μπήκε στο Επίπεδο 4 της επικινδυνότητας και «βάφτηκε» κόκκινη στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας. Τα νέα δεδομένα και το lockdown δεν γινόταν να αφήσουν ανεπηρέαστες τις δρομικές διοργανώσεις της πόλης. Διαβάστε αναλυτικά στο runnfun.gr ...

Δείτε επίσης

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο 15 Μαΐου 2021. Θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

sdna

Ο αυριανός τελικός του Wembley προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

gazzetta

Νεφώσεις κατά τόπους με ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021. Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 4 μποφόρ στο Αιγαίο.

sdna

Οι σχετιζόμενες με την ηλικία οφθαλμικές παθήσεις όπως ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας και ο καταρράκτης προκαλούν συνήθως μειωμένη όραση ακόμη και τύφλωση στους ηλικιωμένους.

sdna

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Ψύχρα νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

sdna

Οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που επανεκκινεί τη Δευτέρα 10/5. Επιστολή Αυγενάκη στα σωματεία: «Ο αθλητισμός είναι και πάλι εδώ, στο προσκήνιο!».

sdna

Λίγες νεφώσεις. Άνοδος της θερμοκρασίας, πιο αισθητή στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο. Αυξημένες κατά τόπους συγκεντρώσεις σκόνης. Εξασθενημένοι άνεμοι.

sdna

Το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας» ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (6/5) ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

sdna