Εκδήλωση στην Κηφισιά για το μέλλον του Δήμου, με νέα ταυτότητα και όραμα

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, στην Κηφισιά, όπου άνθρωποι των γραμμάτων και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου κατέθεσαν τους προβληματισμούς αλλά και το όραμά τους για το μέλλον του Δήμου. Εκδήλωση με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων για το μέλλον της Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, όπου άνθρωποι των γραμμάτων και στελέχη τουεπιχειρηματικού κόσμου κατέθεσαν τους προβληματισμούς αλλά και το όραμά τους για το μέλλον του δήμου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε μετά από πρόσκληση του προέδρου των Οδικών Συγκοινωνιών ΑΕ , Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς, θέλησε να δώσει το βήμα σε σημαντικές προσωπικότητες, ...

Δείτε επίσης

«Ο κ. Τσίπρας δε λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. ΚΡΙΜΑ! Στο ψέμα "Χρυσή Αυγή", η Δημοκρατία χρειάζεται μόνο αλήθεια», τονίζει ο Κώστας Μπακογιάννης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα.

dikaiologitika

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί για τη συγκέντρωση κι αποστολή ειδών προκειμένου να συνδράμει στην κάλυψη των επειγουσών αναγκών των χιλιάδων ανθρώπων στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

dikaiologitika

Το Jet Broom, ένα θηριώδες μηχάνημα με ειδική λεπίδα 5,5 μέτρων μήκους, ικανού για αποχιονισμό 2 λωρίδων ταυτόχρονα με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, έριξε η Περιφέρεια Αττικής στη μάχη του καθαρισμού των δρόμων από τα χιόνια της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

dikaiologitika

Πέραν των βουλευτικών εκλογών που αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται αποφασισμένη να δώσει τη στήριξη της σε νέα φρέσκα πρόσωπα και ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών το φθινόπωρο.

dikaiologitika

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα 4 μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία συνολικά ξεπερνά τα 22 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας.

dikaiologitika

«Η μεγαλύτερή μας έγνοια είναι οι ευάλωτοι συμπολίτες μας, οι άστεγοι και οι μοναχικοί άνθρωποι, κυρίως οι ηλικιωμένοι», ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης για το θέμα της κακοκαιρίας.

dikaiologitika

Σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, για τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης της επερχόμενης κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» πραγματοποιήθηκε σήμερα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται δεύτερη σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη για την αξιολόγηση των μετεωρολογικών δεδομένων

dikaiologitika

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που «τρέχει» σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, στοχεύει στην εξοικείωση των ηλικιωμένων με τις εκατοντάδες ψηφιακές υπηρεσίες.

dikaiologitika