Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για θέσεις πάρκινγκ σε μηχανές και ποδήλατα

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας σταθμών μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων, αλλά και ποδηλάτων, ως ανεξάρτητες εγκαταστάσεις ή ως συμπληρωματικές εντός άλλων εγκαταστάσεων, καθορίζονται με υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές Μιχάλης Παπαδόπουλος. Με βάση την απόφαση, οι σταθμοί διακρίνονται σε ιδιωτικής και δημόσιας χρήσεως και χρησιμοποιούνται για τη στάθμευση μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων, ενώ ο χώρος μπορεί να είναι: κλειστός στεγασμένος εντός κτιριακής εγκατάστασης, στεγασμένος μερικώς και ανοικτός από μία ή περισσότερες πλευρές, υπαίθριος με ή χωρίς χρήση σκιάστρου, οποιοσδήποτε συνδυασμός των ανωτέρω χώρων. Οι σταθμοί δεν απαιτείται να έχουν ελάχιστη ωφέλιμη ...

Δείτε επίσης

O εξηλεκτρισμός των εμπορικών στόλων στην Ευρώπη έχει εντυπωσιακά υψηλό αντίκτυπο στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

dikaiologitika

Όλο και περισσότεροι οδηγοί φαίνεται να αξιοποιούν το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» του υπουργείου Περιβάλλοντος για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού οχήματος.

dikaiologitika

Φέτος η BMW M GmbH θα συνεχίσει να εστιάζει στην προσθήκη ιδιαίτερα ελκυστικών ειδικών εκδόσεων.

dikaiologitika

Όταν πριν από λίγες ημέρες η Tesla ανακοίνωσε μειώσεις στις τιμές των μοντέλων της, δυσαρεστώντας όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων που έγιναν ιδιοκτήτες πριν από τη επίσημη ανακοίνωση, ουσιαστικά άνοιξε τόσο για την ίδια όσο και για τις υπόλοιπες εταιρείες μια νέα οικονομική πολιτική για την απόκτηση νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

dikaiologitika

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλατφόρμα για την άρση ακινησίασ οχημάτων και την πληρωμή τελών κυκλοφορίας με το μήνα θα ανοίξει τον Απρίλιο.

dikaiologitika

Αντί για αλυσίδες, οι οδηγοί επιτρέπεται να έχουν στο όχημά τους χιονοκουβέρτες ελαστικών ή χιονολάστιχα, δηλαδή ελαστικά που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου με την ένδειξη M+S.

dikaiologitika

Η ανανεωμένη Lancia Ypsilon, προσφέρει ορισμένα στάνταρ τεχνολογικά χαρακτηριστικά που συμβάλουν στην ευκολότερη χρήση του αυτοκίνητου και βελτιώνοντας σημαντικά την οδηγική ευχαρίστηση καθώς και την άνεση, ανακοίνωσε η ιταλική μάρκα που επανέρχεται στο προσκήνιο χάρη στις προσπάθειες του Ομίλου Stellantis.

dikaiologitika

Με αυτό τον τρόπο θα είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό μας θα είναι απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό όταν θα κληθούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

dikaiologitika