«Αδύνατη η απογραφή ωραρίου σε μόλις 30 ημέρες», διαμαρτύρονται οι φοροτεχνικοί

«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την εμμονή σας για την ολοκλήρωση της απογραφικής διαδικασίας σε διάστημα μόλις 30 ημέρων», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΠΟΦΕΕ Με επιστολή της στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) χαρακτηρίζει αδύνατη την ολοκλήρωση της απογραφικής διαδικασίας του συνόλου των εργαζομένων μισθωτής εξαρτημένης εργασίας σε διάστημα 30 ημερών. Στο πλαίσιο της απογραφικής διαδικασίας ψηφιακής οργάνωσης χρόνου του συνόλου των εργαζομένων μισθωτής εξαρτημένης εργασίας, ο κάθε εργοδότης θα πρέπει, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022, να δηλώσει για κάθε εργαζόμενο τα γενικά στοιχεία εργασιακής σχέσης που αφορούν το χρόνο εργασίας, καθώς και το ωράριο απασχόλησης ...

Δείτε επίσης

Στις 5 Δεκεμβρίου ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Χριστουγέννων από τη ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ.

dikaiologitika

Κλείδωσε η αύξηση των εισφορών για χιλιάδες μη μισθωτούς που σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews θα κληθούν να πληρώσουν το 2023 αυξημένες εισφορές μέχρι και 10%.

dikaiologitika

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την περίοδο 28 Νοεμβρίου- 2 Δεκεμβρίου. Σχεδόν 2 δις. ευρώ σε πάνω από 4,6 εκατομμύρια δικαιούχους.

dikaiologitika

Από την 1η Νοεμβρίου 2022 ξεκίνησε η ψηφιακή απογραφική διαδικασία του χρόνου εργασίας στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη ΙΙ, δηλαδή του ωραρίου απασχόλησης των εργαζομένων από όλες τις επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα της χώρας για το σύνολο των εργαζομένων τους, με σύμβαση μισθωτής εξαρτημένης εργασίας.

dikaiologitika

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβάλλουν οι εργοδότες το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Παραλληλα αρχές Δεκεμβρίου θα γίνει από τη ΔΥΠΑ η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

dikaiologitika

Με κεντρικό μήνυμα «Ποτέ δεν είναι αργά για να μιλήσεις» παρουσιάστηκε η ενημερωτική καμπάνια του υπουργείου Εργασίας για τη βία κατά γυναικών.

dikaiologitika

Πρόσθετη χρηματοδότηση στο ΤΕΒΑ ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης - Δυνατότητα παράτασης της Κοινωφελούς Εργασίας των 25.000 θέσεων εξετάζει η κυβέρνηση

dikaiologitika

Μήνυμα της υφυπουργού για τη σημερινή Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Από τον Νοέμβριο 2021 μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2022 10.324 κλήσεις, εκ των οποίων οι 6.969 αφορούσαν περιστατικά βίας.

dikaiologitika